i ja gledam, ma lik je budala, da ovo ne zna, ccc.
Ufff,kako se smijem na ovog lika sada.
15 minuta odgovara na pitanje na pre lagano pitanje.
Usput je pjevao...i plakao...i sakrio se ispod pulta....
Koje je pitanje bilo?
Kako se zove djevojka iz albuma M.Jacksona Thriller?
a-Billy Jean
b-Peggy Sue
c-Susie Q
To ni ja neznam
Imaš 2 bjelačka imena i 1 crnačko.
Pogodi.
gledam ponekad 1 protiv 100,nelosa zamijena za milijunasa.
A ajme, koj lik ... Pazi! Ne prati nogomet a zna modnu francusku izreku .... Studira pravo, i na lagana pitanja nema pojma a koja je znao bi opisao sve zivo da ispadne pametan
Uglavnom, da, pratim 1 vs 100 da malo testiram svoje 'znanje'
A.K.A 7h30n
Izvorno postao Terran Marine
A ne pitanje šta se dodaje gaziranoj vodi i 35 ih ima krivo od 80 jebem ti
To je 7. razred ,kemija,i ne ono nešto štreberski,to ti treba za 2.
Meni treba 2 sutra iz kemije
Ovo nije GMK da se može spamati do mile volje.Molim da se vratite natrag na temu o kvizu općenito.
jel ostao tip do kraja?
Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free.
Kviz mi je OK.
Doduše, sad mi je malo dosadio.
A što se tiče tih pitanja iz lektira, ne može to svatko znati.
Neki ljudi te lektire nisu nikako ni čitali, dok su ih drugi čitali prije tko zna koliko godina, tako da je pomalo teško odgovoriti.
Doduše, nama koji idemo u školu je lako, ali za osobe koje su to davno čitale sigurno nije lako.
Mene isto zainma,jel dobio koje pare?Izvorno postao Da_killah
Kako je onaj lik jadan bio, kada je gledao Tariku na onaj ekran... budala.
I dobio je on kurac u analni otvor.
Izvorno postao Kid A
Dečki... Ja toga lika znam, na žalost. Imam članak iz jutarnjeg na zidu u sobi već pola godine s njim di se on preserava. Jedva sam čekao da bude na kvizu da se malo nasmijem. Loš je... Megaloš. Osvojio je 300000kn .
4 mjeseca se u nsbu pripremao šopajući se glupostima.. Isplatilo se očito. U pravom život svijetli, bez zajebancije.
Billy Jean is not my tennis player
čak je i casha spominjao na peggy sue od buddy hollya
Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free.
Drug Međmurec ?Izvorno postao Death By Sexy
Da.
Ipak smatramo ga nepripadnikom rase.