da ne bi bilo zabune.. ovo je ipak "samo" naljepnica
ekčuli, no idea.. imam frenda koji radi digitalni tisak, cijena nije uopće bila spomenuta..
slijedeća faza je da oči i nos idu van, umjesto njih ide tanki pleksi, a ispod svega ide crvena neonka.. (kao da ste očekivali neš pametnije od mene)
[center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
[/center:tmc6d2x6]
Imas Pokemon jastuk![]()
![]()
Ja imam pokrivac na miki mausa i ekipuIzvorno postao Sickmanno1
![]()
![]()
Inace rideru nadam se da si pospremio pod kasnije, poslije tog kaosa![]()
Pa?Izvorno postao Sickmanno1
Imam i LionKing plahtu
![]()
Jedino mi ta jastucnica odgovara na taj jastuk a posteljinu sam dobio od pokojne bake pa ni je to uspomena. Stariji je od meneali je jako dobro ocuvan.
![]()
NeIzvorno postao Sphinx
Al ostale su samo 2 pale hrpice koje cu samo gurnit pod krevet. Poslje spramim...
![]()
slike moga kreveta![]()
bila bi zanimljiva tema![]()
AMD ATHLON X2 7750BE @3.2GHz ZALMAN 9500LED
GIGABYTE MA770-DS3 REV. 2.0
2X1GB G.SKILL PK PC8500 1066 MHz
POWERCOLOR HD4850 PLAY
2X500GB SAMSUNG F1
SEASONIC S12II 430W
Ova prašina je već postala konkurencija kokainu.Izvorno postao RIDER32
Ah šta bi sad dobio po guzi![]()
Nebrini se... na 8800gt cu vise pazit![]()
ne, ja vopste ne zelim onaj preruzni D2 - LoD poster...![]()
Malo je mutna slika, ah mobitel 1,3 mp
Za ljubitelje Doug-a Adamsa(izrezbareno šestarom u trenucima dosade), sa jako zanimljivom porukom....
Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
meni nebi ova kutija 3 dana nebi trajala da mi stoji di i njemuIzvorno postao h3@dhunt3r
![]()
AMD ATHLON X2 7750BE @3.2GHz ZALMAN 9500LED
GIGABYTE MA770-DS3 REV. 2.0
2X1GB G.SKILL PK PC8500 1066 MHz
POWERCOLOR HD4850 PLAY
2X500GB SAMSUNG F1
SEASONIC S12II 430W
Uf jebiga, mala mi je soba, sto nije lako kad si dvometras![]()
Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
pa gdje ti noge onda drzis?![]()
pa drzim ih na ovih 20 cm sto imam dolje na stolu, a ako imam 2 metra nemam samo duge noge... imam i ruke duge tako da mogu biti na pristojnoj udaljenosti a da i dalje tipkaram...ili se jednostavno se okrenem na desnu stranu i ispruzim noge na krevet, evo upravo sad sjedim tako....
http://www.imagesforme.com/show.php/426041_DSC00215.JPG
http://www.imagesforme.com/show.php/426040_DSC00214.JPG
evo i moje kante,nije nesto ali sluzi svrsi...ubrzo ce bit "renovirana"
to ti je twintech 8800gt...oces kupit?=)
pa ja imam 8800 GT i na 19" monitoru kojeg imam sve mi radi bez beda na max, i to imam dosta visok FPS. Tako da mislim da bolje od toga se ne isplati kupovati za 19" monitor.
Zanimljivo kuciste![]()
And glete ovo![]()
Mozes reme stavit u dodatnu karticu
ova gore pci kartica sa ramima je banana, jerbo ne bi mogla progutati bandwith sa vise plocica...
To GIGABYTE kučište sam vidio u city center one sa onim shopom s elektronikom...ali mislim da se ne prodaje kao ono samo već samo kao konfiguracija.
Jel netko zna di se može kupiti samo ono kao takvo?
el mi moze samo MOLIM VAS neko objasnit zasto jedan chieftec forsa ove 92 i 80mm screamere?
a evo i ovo gigabyte, isto nesto 80-92mm...
ono s ramom... to je trebalo funkcionirat ko ssd
e vidiš.. TO je dobra ideja..Izvorno postao sabbath32
samo je pitanje kakva memorija.. jer koliko se ja sjećam, ram ako ostane bez struje gubi sve podatke?
[center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
[/center:tmc6d2x6]