Ili recimo, minut Beyonce.Izvorno postao LL21
Beyonce je samo lijepo ušminkani i upakirani glazbeni paket za široke mase kojima se neda tražiti ništa boljeIzvorno postao W3DR4N
Ima na tisuće ljudi koji imaju isto takve glasovne sposobnosti, školuju se od djetinjstva, ali eto, ona je jednostavno imala dobar izgled, vjerojatno poznanstva i znanje kako da od sebe napravi predmet obožavanja.
Ili recimo, minut Beyonce.Izvorno postao LL21
Izvorno postao W3DR4N
Sve moje preostalo dobro mišljenje o tebi je sada isparilo. Koja izjava...
Pa naravno da je odabrao Beyonce, kad je nevjerojatno popularna.
Baš bi predsjednik pozvao nekakav nepoznati band... Pa i najveća budala može skužiti da se radi o zadovoljavanju masa.
Ne kažem da Beyonce i slične pjevačice loše pjevaju, ali jednostavno je stvar o medijima koji su je napumpali i narajcali za narod, daleko izvan njezinih mogućnosti.
Ja sam probo slušat death(black/speed) metal, jednostavno mi nije jasno...
-ne razumijem lyricse(neovisno o jeziku, čovjek koji zvuči kao da je popušio šteku luckya crvenog prije nastupa je jednostavno nerazumljiv)
-150bpma- udaranje po bubnjevima posebno basu koji tu služi da daje neki ritam(znam da nije za plesati, ali ipak...) 150 puta u minuti i tako glasno da se nečuje gitara, i tako brzo da mi bubnjici počinju iskakati nakon 3 minute slušanja...
-kostimi- ok pjevaš pokušavaš prenjeti neku poruku ljudima sve ok, ali pobogu zasto izgledaš ko da si izašo iz Mordora?
-Tema- Neznam jel mi se to čini il' sam u krivu al' koliko vidim 90% metal bendova se furaju na neku mitologiju što je ok do neke granice al' ja mislim da bi mi dopizdilo slušat o iskrcavanju barbara u veliku britaniju, jednorozima i zmajevima nakon nekog vremena kad imamo toliko tekućih problema trenutno na svijetu..
-ne zelim nikog uvrijedit ili popljuvat Metal i neznam toliko o njemu samo sam pokušavam iznjet neko svoje osobno stajalište...
Over and Out
Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Hehe Feanor, u potpunosti si u krivu, ali i sam si rekao da nemaš pojma o Metalu tako da ti Metal Inkvizicija oprašta ovo
Ali nije mi jasno kao smo opće došli na Metal, što je uz pop jedini postojeći žanr Metal
E da, Ll21 je napo W3drana jerbo je ovaj pohvalio Beyonce...a LL21 sluša metal kao i 3/4 foruma....
Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Uff pardon NOdakim je napo beyonce.... hehe zajeb....
BTW: Slušam ja metal samo ne Nordijski,Black, Death ili speed ili sto ja znam vise milijon podzanrova... Slušam progressive metal tipa Tool, Metallica, mogu i Megadeath poslušat i tako..
Isti ku*ac ko da novi presjednik zove škoru da mu pjeva... a o škorinoj kvalitetnoj glazbi nebi previše pričaoIzvorno postao W3DR4N
A što bi trebali pjevati? O recesiji?-Tema- Neznam jel mi se to čini il' sam u krivu al' koliko vidim 90% metal bendova se furaju na neku mitologiju što je ok do neke granice al' ja mislim da bi mi dopizdilo slušat o iskrcavanju barbara u veliku britaniju, jednorozima i zmajevima nakon nekog vremena kad imamo toliko tekućih problema trenutno na svijetu..
a o cem bi vi trebali pisati ovdi?
cujem da ce predgrupe u2 biti kaiser chiefsi , black eyed peas možda i još neki
u2 se cekabit ce spektakl na ruglu od stadiona jeividimo se
Won't Bow Don't Know How.
Izvorno postao W3DR4N
YOU SHOOK ME ALL NIGHT LONG!!!!11ONEOENELEVEN
Izvorno postao W3DR4N
Oko ovoga se slažem...
Izvorno postao W3DR4N
Možda,ali samo sigurno možda nisu IN?
uCEeAn6_ ... re=relatedSrecimo o ovomeIzvorno postao Sonic_Moronic
+ lyricsi http://www.elyrics.net/read/t/tool-lyri ... yrics.html
OT: nikad nisam slušo U2, a inače slušam sav stariji Rock, a njih nikad nisam ni probo slusat...
200 psovki u jednom pjesmi, evo svršavam.
Smuči mi se kad čujem pjesmu koja govori o svjetskim problemima. To je glazba, a ne "Nahranimo Afriku" dobrotvorni fond.
Hoću nekakav fantasy ambient uz kojeg se mogu opustiti/maštati, a ne razmišljati o poskupljenju goriva.
MOzda je on reko fu*k 10 puta u pjesmi, ali je prenio neku poruku, ne sviđa mu se stanje u svijetu, budale koji se brinu o tuzbama, svojim autima, frizurama, linijama. Da je covijek sadist to je istina pogotova kad kaze da jedva ceka armagedon ali ova pjesma je nastala po ideji Billa Hicksa...
Jesi li siguran da si je posluso cijelu?
Edit: kakvu mi poruku prenosi lik kojeg ne razumijem dok pjeva(znao sam kakav je tocno naziv takvog glasa al' zaboravih)
Btw imaju ti oni puno blazih pjesama ako ti smeta prostacenje samo je u ovoj pjesmi bio ekstra ljut probaj poslusat eulogy ili pushit..
Nisam ni slušao pjesmu, sve letim slušati nešto što mi kaže random lik. Pročitao sam lyricse koji su mi ultra lejm.Izvorno postao Feanor
Pa nemaš što potrošiti, malo prometa i to je sve, a pretpostavljam da imaš flat. Mah nema veze i ja sam isto zapeo ko debil ima nas svakakvih i nek svako slusa sto mu drago... Ljudi uzivajte u glazbi koja je vama uber i nedajte da vas itko jebe zbog toga!!1
Over and Out.
Nemam flat, ali nije problem u prometu. Ne da mi se slušati, to je sve.
Sve u redu...
Izvorno postao Sonic_Moronic1. Vulgarizmi imaju svoju svrhu u jezičnom izražavanju. Psovke nisu u pjesmi zbog samih psovki.Izvorno postao Sonic_Moronic
2. Pokušaj pročitati lyricse još jednom. Nisu o svjetskim problemima, nego o ljudima.
3. Tool nevoljko izdaje službene lyricse jer, kako stalno naglašavaju, važnija im je glazba.
4. Feanor je možda dao pogrešnu pjesmu za primjer. Neka s Lateralus albuma bi bila bolja (i.e. tebi bi se možda više svidjela) jer je više okrenut filozofskim temama.
I da, ja volim fantasy ambient just as the next guy (ako ne i više). Ali to ne znači da je sve ostalo sranje. (<- Vidiš, "vulgarizam" je ovdje s razlogom.)
Nešto mi se furaš u zadnje vrijeme. Grammar nazi, fantasy metalhead i tako.
It is said that your life flashes before your eyes just before you die. That is true, it's called Life.
The Messiah has come!
Meni su psovke nekul, sue me.
Ne furam se, samo sam odustao od kilometarskih rasprava i počeo djelovati. Jel'.
I ako mi još jednom kažeš da sam hardcore metalac, više ti ne dam.
EDIT: Skoro sam zaboravio, ne znam tko je tu odustao od čitanja knjige zbog jedne gramatičke pogreške.
Hvala prijatelju po tool-u, bend je jedinstven i u tome je suštinska razlika između njega i svih drugih bendova koje sam ja dosad slušao. Jedini bend kojeg slušam i imam upaljenu Wikipediu sa strane heheh, što se tiče lateralusa nisam još do njega došo tek sam posluso Opiate, Undeertow i Aenimu... Slušam ih kratko, a otkrio sam ih totalno slučajno i to nedavno i nisu mi se svidjeli na prvu loptu...
BTW; oni mi se savršeno uklapaju u Hicksa i Junga za koje sam i prije znao i volio ih..
Da se vratimo na temu, novi potvrđeni izvođač za glavni Stage na Inmusicu je britanska Pop Rock senzacija Lilly Allen. Moram priznat da mi je ona sasvim solidna, pa ako nebude nešto zanimljivije na Metal stageu dok ona pjeva, pogledat ću je.
Kruže glasine po HVIDRA-ma da će i ove godine biti koncert, na Trgu bana Jelačića, od Marka Perkovića Thompsona. Navodno negdje u 4. čak možda u 5. mjesecu..
Jej.
Suzdržavajte se od tupavih komentara. (Zna se na kakve se komentare misli)
*MSN me trenutno jebe u mozak pa sam rijetko na njemu*
Oh sweet irony.
Thompson je tupav.
E onak IGLSI SU U ČETVRTAK! HO! već flaaaksaaaaaaaam
Šta god Thompson bio ili o čemu pjevao,činjenica je da privlači "Ustaše" i slične idiote.(za ustašama nema potrebe,imamo državu i to je bio ajmo reći ambicija ustaša,sve poslije toga su idioti)
Meni je to dovoljan argument da mu se zabrani izvođenje koncerata na mjestima kao Pulski amfiteatar i Trg bana Jelačića te Maksimir.
Time zapravo država potiče takvo ponašanje.
Neka izvodi koncerte u klubovima
U ovoj državi takvo ponašanje je protu-zakonito i protu-ustavno,ma što god govorili njegovi "pristaše".
Traže toleranciju netolerancije.
Svaka čast Nodakim, idemo po 500.-ti put započet političku raspravu na gaming forumu, makar će to 100 % uzrokavati svađu i lockanje korisne i zanimljive teme. Bravo.Izvorno postao Nodakim
Čitao sam kao da će u Aquarius CD shopu posvetit cijeli dan fanovima, svirati, razgovarati s njima i potpisivati CD-e, a poslije koncerta će puštati glazbu u Boogaloo-u. Ne slušam ih i neću ići na koncert, ali ovo je uistinu hvale vrijedan potez, bilo bi lijepo kad bi većina bendova slijedila taj primjer.Izvorno postao Death By Sexy
[quote=Duke of Earl]Čitao sam kao da će u Aquarius CD shopu posvetit cijeli dan fanovima, svirati, razgovarati s njima i potpisivati CD-e, a poslije koncerta će puštati glazbu u Boogaloo-u. Ne slušam ih i neću ići na koncert, ali ovo je uistinu hvale vrijedan potez, bilo bi lijepo kad bi većina bendova slijedila taj primjer.[/quote:kwjkupzg]Izvorno postao "Death By Sexy":kwjkupzg
Da, znam. Idem i na to.
Izvorno postao Duke of Earl
Ja ne planiram prepirati se s debilima o tome,rekao sam o tome nešto jer me nazvao tupavim.
22. i 23.5. opatijske barufe->partibrejkersi, ajs nigrutin, dubioza kolektiv, antenat, elemental, postolar tripper, grč i još mnogi bendovi. razvaljotka
Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free.