Nakon kolko vremena te zabole oci od te neonke?Izvorno postao Blacky_123
![]()
Htio sam reci ispuši hladnjak i ako se opet pocne pregrijavat noci je na reklamacijuIzvorno postao borlic5
![]()
Takvu zvjer drzis na stolu vrijednom 100kn![]()
Uf...to se zove uredno složeno kućište .Doslovno možeš jesti juhu iz njega.
@gwine: :drooool:
@sicko.. ograničen sam sa prostorom.. ovo je custom-made stol sklopljen u susjedovoj garaži od nekih ostataka.. širina je bila imperativ..
@bezimeni.. nije sve tak idealno.. ulazi mi prašina kroz hdd kaveze. nemoguće ih je zatvorit
[center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
[/center:tmc6d2x6]
hmmm... sad malo gledam... nije mi jasno kak se mozes ugodno igrati kad ti je tipkalo dole a mis dolje, pa ne mozes posteno ruku naslonit...
full neprirodno...
I ja ti se divim u svezi pozicije kompa....ja se ne mogu zamsliti sjediti uspravno i gubiti vrijeme na netu ili igrati neku igru.Uvijek sjedim poluboćno tako da su mi obje noge na rubu stola ( gore na stolu poput kauboja koji ljenčari) a leđa pošteno zavaljena u kožnom naslonjaču.Ja drugačije nebi idržao više od pola sata za kompom.
karlo, dosta jednostavno.. desnu ruku naslonim na keybu.. ima ovaj ogromni handrest, tak da mogu naslonit ruku a da podlaktica ne dodiruje numpad..
bezimeni. nažalost imam problema sa leđima zbog prevelike kilaže (da, radim na tome) tako da mi više paše uspravan položaj u stolcu..
Onda se primi posla i manje provodi vrijeme ovdje....tu kile nebudu otišle.Nađi si posla...pokreči kuću , pofarbaj stolariju ....radi nešto po cijeli dan i jedi lagano .
I sta mu to vrijedi kad poslje bude popio 3 deci vode i dobit ce 2 kg nazadIzvorno postao bezimeni
![]()
To vrjedi i za tebe![]()
Vid' ovo: SCGJ42w02EU&NR=1S![]()
moja stara svake veceri prehoda 12km u sat:45min... o0
btw gwin radi na tome: sece na relaciji komp-frizider-komp...jednom dnevno je cak i: komp-ducan-frizider-komp... ^^
pa ja stalno visim za kompom pa ne patim od prevelike težine, prije dok nisam visio na kompu sam patio od dosta velike težine.
Pa ja stalno sjedim za kompom i umjesto da se debljam ja jos vise mrsavim jer mi se neda otic do frišidera i naći nešto slatko![]()
E a kake to ima veze sa kučištima?![]()
pa "Slike vase kante", kaj nije ocito...
samo se zapitajte kaj sve metnete u usta (kante, jelte) tijekom dana... ^^
Evo malo sam sredio konfu. Pogledajte razliku
prijeS
Poslije:
![]()
nice.. ovo već liči na nešta..
Ustvari, monitor pruza otpor tim neonkama tako da mi uopce ne ide u oci, sve mi pase za tipkovnicu jer vidim tipkeIzvorno postao RIDER32
![]()
http://www.imagesforme.com/show.php/335758_P8280078.JPG
![]()
![]()
jel dobra kanta![]()
Nevalja. Opet nisi ocistio prasinuIzvorno postao Sphinx
![]()
Izvorno postao sabbath32
...pokraj ove kante mozes izmjerit cca. 80dB![]()
heheIzvorno postao nick praskaton
nickpraskaton nece te bit vise na mw?
![]()
http://img152.imageshack.us/my.php?imag ... 853aj2.jpg
evo moja lata iznutra
graficka - gpu spusten sa 700 na 640mhz sad radi ko mala beba i temperature pri opterecenju su odlicne ..
malo me neriviraju ove zice od kucista a i mogli su bar usb konektore stavit negdje pokraja memorije na kraju maticne![]()
AMD ATHLON X2 7750BE @3.2GHz ZALMAN 9500LED
GIGABYTE MA770-DS3 REV. 2.0
2X1GB G.SKILL PK PC8500 1066 MHz
POWERCOLOR HD4850 PLAY
2X500GB SAMSUNG F1
SEASONIC S12II 430W
vjerovo il ne on je tihIzvorno postao nick praskaton
![]()
23db
Da to i mene živciraIzvorno postao borlic5
![]()
Izvorno postao sabbath32