Isuse....
Tu su se valjda već razvile i neke smrtonosne bakterije!![]()
Nije moj ali![]()
![]()
Isuse....
Tu su se valjda već razvile i neke smrtonosne bakterije!![]()
// P55A-UD3R // i5 750 // Scythe Katana 3 // G.Skill 4GB DDR3 // HD5850 // EVO840 SSD // Chief 650W TS //
// Bach VX // P2414H // X-540 // Blackwindow Elite & Deathadder / KrakenPRO V2 // Asus Xonar DG //
& Asus G75VW - DS72
@krešo: krivo si linkao, a još k tome na imageshack... dajte već jednom počnite koristiti druge hosting servise, ovaj je spor katastrofa...
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
uu, izvinjavam se, šta bi ja sad trebao napraviti.Izvorno postao IGoR_2803
nemoraš se ispričavati, uploadaj sliku na ovajShost recimo, editaj si post i umjesto ovog linka stavi link koji ce ti stajati pod: "Forum kod sa linkom"...
![]()
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
budem, hvala![]()
jučer je tolko mi drago Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa odlučilo da studenti ipak trebaju stipendiju, pa su malo uranili... uglavnom, danas sam se zahvaljujući njima počastio sa novim diskom... so, evo par slikica ovdje.![]()
trenutačno ga formatiram, a kasnije budem odvrtio benchmark, pa budem postal rezultat u odgovarajuću temu...
edit: ova druga slika se tu našla randomly, ali je fora pa budem ju ostavil...
bilo je sigurno i malih crvića u kućištuIzvorno postao RIDER32
nebi se čudio da je kakva trava počela rast ili mahovina![]()
AMD ATHLON X2 7750BE @3.2GHz ZALMAN 9500LED
GIGABYTE MA770-DS3 REV. 2.0
2X1GB G.SKILL PK PC8500 1066 MHz
POWERCOLOR HD4850 PLAY
2X500GB SAMSUNG F1
SEASONIC S12II 430W
Evo ja cu par slika nabacitIzvorno postao Mjutant
![]()
Kuciste ala mod com jeftinjak
Slikano sa strane
Cijelo kuciste iznutra
Grafa hladena stock zerotherm hladnjakom (50C load)
Hardovi i kabeli ispod njih
Kabeli nagurani ispod prze (gledajte kako se zbog odsjaja napajanje ne vidi)
I za kraj, slika stock hladnjaka
Inace kuciste ima jedan vent na straznjoj strani, i nista vise. Kad skupim para cu se opremit. Inace slikano je sa K800i, tako da, jos je i dobro ispalo kako je moglo
![]()
komentari pozeljnii![]()
mene je zajebavao prije 40 min, i sad je proradio, vjerovatno oni imaju problemaIzvorno postao vex
Bezimeni je njub jer necisti komp od prasine svaka 2 tjedna ko' frikče. Sta si onda ti?Izvorno postao Sphinx
![]()
Ja sam preseksi da bi cistio svaka 2 tjednaIzvorno postao RIDER32
. A ocistim tu i tamo, kad skuzim da temp. rastu
![]()
Izvorno postao la50
Ako se nekad osjetiš malen, zapostavljen i depresivan... Uvijek se sjeti da si nekad bio najbrži spermić u svojoj grupi
Nisam siguran koji bi prozor mogao biti...imaš aluminijske , pvc i drvene prozore .Nekako mi se ne ćini kao drveni prozor , prije metalni...
E puno hvala,svaka ti dala![]()
Ako se nekad osjetiš malen, zapostavljen i depresivan... Uvijek se sjeti da si nekad bio najbrži spermić u svojoj grupi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E svaka ti dala. Uljepso si mi dan![]()
![]()
![]()
A bi netko meni rekao koji je ono qrac ili jednostavno neka grafa trune u paklu ili................. ili da se ubijem,ili..........ili..........,da.
Zasto bi se ubio? Slikaj neku bolju sliku... Na ovoj se nista nevidi![]()
Evo mogu ja opisat.Znači ono je mali ventilator koji visi,on je valjda sa nekih 4 nožice zakvačen,zalijepljen za grafičku,ali dvije sa desne strane su se otpustile i vent visi.On ne radi i eto to je to.
crveno zaokruženo je vent
Ako i dalje nije jasno,budem večeras stavio novu(nešto jasniju sliku jer sad moram ća).
A koja je to grafa ? Ako je nekao kojoj vrijednost ne prelazi 100-150 kn onda neka trune u paklu jer je popravak neisplativ.
Da vidim da tu nesto visi a to je oreci? Ocito ti je vent otpo.
Ako valja pookusaj ga vratit nazad. Ako ne... a morat ces kupit novi...
Najbolje kupi novu grafu![]()
Da to je ati x1300.A bi ste mogli reć koju bih mogao kupit grafu,sad idem do bake pa bi se moglo skupit neš para.Natična mi je Gigabyte GA-K8NF9 Ultra.
A koji je utor? AGP ili PCI-E![]()
Kolko imas para? (tj kolko ces uzicat)![]()
Gigabyte GA-K8NF9 Ultra -
1. AMD Athlon™64 X2/ 64 FX/ 64 socket 939 platform
2. Supports New Generation PCI-ExpressX16 Graphics interface
3. Supports Dual Channel DDR400 memory architecture
4. Supports NVIDIA SATA 3Gb/s and RAID for advanced storage application
5. Enhances network security with NVIDIA Firewall
6. Integrated T.I. IEEE 1394b FireWire interface
7. Integrated Gigabit LAN Ethernet controller Integrated high quality 8 channel
Vjerovatno samo ovo drugo treba,ali eto sve sam c/p.A sad para stvarno neznam,oko 400-500 kn(se može šta od toga kupit).
rofl vent ti je ispao![]()
Intel Q6600 @ 3.0GHz + Thermalright High-Riser HR-01//Sapphire HD4870 + Thermalright HR-03 GT //Gigabyte EP45-DS3R//Mushkin Arctic White Limited 2x2gb//Corsair HX520W//Seagate 750Gb//Coolermaster Centurion 590