Nokia N95? Bi ona mogla to rokat?
Imam si u planu da je kupim...pa pitam
Teoretski svi koji podržavaju Javu. Ali, najčešće to ne radi tako u praksi, jer svaki mob ima neke svoje zahtjeve i načine rada... ako želiš biti siguran da će igra raditi kupi neki od novijih Sony Ericssona, imaju najbolji JVM i najbolji hardver a nisu preskupi.Izvorno postao Flippy
The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
ŠIRI SA MNOM LJUBAV Cherry!
Nokia N95? Bi ona mogla to rokat?
Imam si u planu da je kupim...pa pitam
In the darkness of the digital, there is always a way out (Klikni i komentiraj)Izvorno postao C
I REGRET NOTHING (Klikni)
Sigurno, to je najbolji mob od Nokie.
The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
ŠIRI SA MNOM LJUBAV Cherry!
Znam da je. Frend mi je preporučio pa sam si mislio kupit ^^
Mislim da je 5mpx kamera
Znači 100% bi mogla STALKER-a.
E vidio sam neke tipove koji su uspjeli pokrenut par igara za PC na pocket PC-u.
npr. Quake 3
In the darkness of the digital, there is always a way out (Klikni i komentiraj)Izvorno postao C
I REGRET NOTHING (Klikni)
MA JA IMAM SONY ERICSSON V630I (MALO STARIJI MODEL) I PODRŽAVA MI VEČINU TIH 3D IGRA
why the caps?
*MSN me trenutno jebe u mozak pa sam rijetko na njemu*
Zaboravio ga zgasit
markecgrad is back
Te igre možda i jesu 3d, ali je za sada grafika još uvijek pre očajna da bi se isplatilo dat pare za jednu od tih igara (makar to i bilo samo 20kn, ali tome ionak služe torrenti...) Ja imam sony erricsson K550i i igrao sam na njemu već poprilično igara, i moje je iskustvo da su te 3d igre dosta loše(resident evil npr) ili teško igrive (bilo koja 3d pucačina kao duke nukem npr)
Then a gypsy woman comes, says "There's one thing you should know;
I've just read your fortune, and you died five years ago. "