pa nije baš stavljen za to (viditi sliku)
ajde nacrtaj nešto da znan
kad već radin custom kućište da baren valja
pa nije baš stavljen za to (viditi sliku)
ajde nacrtaj nešto da znan
kad već radin custom kućište da baren valja
vaik ludlo
Pa stavi prednji gore...nemora biti dolje...skroz gore u zadnju otvor stavis DVD, a odmah ispod njega ti stanu 2 od 120 venta....ako ti buka nesmeta, sto vise ventova to bolje![]()
što više db to bolje?
k, ostalo?
vaik ludlo
taj za proc je bočni ili?
vaik ludlo
znači, netreba iza vent za proc za ispuh?
vaik ludlo
k, tnx
vaik ludlo
itekako ima.
On ce ti hladit diskove![]()
ev moje katnurine:
sad će uskoro doć fortron blue storm 2 400w koji će zamijenit ovaj šrot od maxpowera kome oscilira napon.
također i sapphirka hd 3850 ili 3870 još se nisam odlučio...
što se protoka zraka tiče planiram stavit ventove od 12 cm (samo takvi i oni od 8cm mogu stat) na sve otvore za vent na kućištu.
dakle bit će: 2 venta sa strane, 1 s prednje donje strane kućišta i jedan s stražnje gornje strane.
Kako mi vrag neda mira, odlučih se napravit neke promijene.
Pa tak i predstavljam početnu fazu ''Guardiana'' koji će ujedno bit i maturalni rad.
Sutra javljam dal će bit moguće s tim ić i na natjecanje iz tehničkog.
http://www.speedyshare.com/698513310.html
I da, drvena kućišta su copyrighted by me.![]()
ECS P55H-AK + i3 @ 4.2GHz + 1x4GB G.Skill Ripjaws 1600MHz
XFX GTX260 Black Edition, WD Blue 640GB
Corsair VX550W
jel se to meni čini ili imaš namjeru zakeljit LCD na kutiju? izvana ili iznutra?
i da.. "guardian" kejs ti je već rezervirano.. NZXT-ov stari model, morat ćeš smislit drugo ime![]()
[center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
[/center:tmc6d2x6]
Već je izvana stavljen LCD, nije mi se dalo jebavat sa stalkom pa samo tak ga riješio kratkim postupkom.
Je, vidio sam danas, al zato prešo na alternativu, kolegica iz hong konga će mi napisat na kanji-u pa ću znakove popikat gore, beat that.![]()
Corsair VX550W
baci pogled na ovo
viewtopic.php?f=31&t=10547
Nemam baš novaca da se plexyem razbacujem, drvo mi više leži, a i imam višak tih iver ploča doma.
A ovo nije ni zadnje koje radim.
Bit će još, samo nek se vremena nađe.
Corsair VX550W
samo sam mislio dat primjer kako inkorporirat lcd UNUTAR kejsa..da djeluje kompaktnije..
Taman bi mi pasal, al mi žao rezat tak veliki komad plastike, pošto sam već zbušil 4 rupe da ga mountam gore.Izvorno postao Gwin
Corsair VX550W
eo par slika ( inače, kablovinje sam sredio, nije baš tako neuredno, i da, uspio sam krivo ugraditi dvd rom, al to bum lako sredio )
http://www.imagesforme.com/show.php/159 ... pravno.JPG
http://www.imagesforme.com/show.php/159904_kuiteno.JPG
http://www.imagesforme.com/show.php/159903_kuitedan.JPG
Intel Q6600 @ 3.0GHz + Thermalright High-Riser HR-01//Sapphire HD4870 + Thermalright HR-03 GT //Gigabyte EP45-DS3R//Mushkin Arctic White Limited 2x2gb//Corsair HX520W//Seagate 750Gb//Coolermaster Centurion 590
Covjece svjetli ko u Betlehemu.
yep, kad spavam moram ugasiti LED-iceil barem smanjit okretaje ventova, jer onda ledice manje svijetle.
Intel Q6600 @ 3.0GHz + Thermalright High-Riser HR-01//Sapphire HD4870 + Thermalright HR-03 GT //Gigabyte EP45-DS3R//Mushkin Arctic White Limited 2x2gb//Corsair HX520W//Seagate 750Gb//Coolermaster Centurion 590
1. imba papuceIzvorno postao narf
2. stvarno, ko da sam uletio na "bill gaces closest sons friends lan party", svijetli pun qurac...
3. previse svijetla
4. imba papuce...
papuče sam dobio od cure, i predobre suIzvorno postao Karlo_from_Bjelovar
![]()
![]()
hladnjak izgleda brutalno![]()
Koji hladanjak za proc imas? Prejeben je....
Mozda ja kupim takvog pa dignem svog Q6600
Edit:
Thermalright High-Riser HR-01
To je taj? Koliko si ga platio i gdje si kupio?
Nemoj me hebat da je taj cooler tak jeftinIzvorno postao vex
![]()
nevjerojatno ,a ja sam za svog Thermalrighta dao 150kn više kad sam ga kupovo pred jedno 4mjeseca.
ne moras u svakoj drugoj temi pisat koliko si platio svog tru-a...Izvorno postao Dommyshell