a čuj
ima tema ono sa noobovima
to ti isto
al nek ostane, ova tema pa bumo vidili kolko dugo bu opstala
Jeli ima koja slična tema? Ako ima /delete ako nema onda napišite što vas najviše živcira u WoW-u.
živcira me kad se na 70% instance netko ode....
kad se nađeš sa klincima u instanci i onda mi plaću na neke itemove...
kad recimo item koji je za recimo rogua, uzme hunter jel kak ti njemu isto treba...
ili recimo ovi dungen setovi, pogotovo assassination set( rogue set) kojeg ima skoro svaki hunter ili druid -.-'
pa ako stojis ispred orgrimmara oces duel, sta cu pitat svakoga oces duel, kad uprem duel tebe pita, sam izaberi oces il neIzvorno postao Arbiter of Change
Well, as long as it's interesting.
Mene živciraju debili koji se prave da su uber skilzori kada su ubili nekog lika sa pve specom i opremom, a on ima cijeli pvp set. Ajde ubij mi nekoga koji ima 300+ resi a ti 0.
Moroni u BG sa imba S2 shoulderima koji trce okolo za kilove umjesto da pomognu sa flagom/nodon itd, oni koji samo cekaju 3-4na1 pa onda napadnu, al najviše kreteni koji trce pola bga kak bi ubili nekog na 20%
"gimme gold plzzzzzzzzzz,if u dont ur nooob hahaha"
Bar neki e-bonton; kako znaš što lik radi, možda mu se AFK tag nije još upalio a nema ga, itd. Općenito oni koji ustraju na tom ignorantnom invitu (na te i mislim) neizbježno završe na ignore listi, posebno ako im je prva riječ nakon što ih odbiješ LOL bez ikakvog razloga.Izvorno postao Wizard
igrače koji gledaju rejd kao berba itema pa kad ih nedobiju onda divljaju i ljute se
ko neki lik u mojoj gildi, u mh na drugom bosu padne onaj šild za hilere, bidovo je dkp dok ga nije dobio.... i sljedeću noć u BT-u padne gotovo isti šild od supremusa i opet ide bidat dkp a ostali hileri imaju t4.t5 šildove... i još se buni...
na^^jem vas sve na Qurac!!!
Dirge spam na chatu i djeca na trade-u!
kad se neko pravi pametan ako zna nesto sto ti neznas ili zna bolje umjesto da ti objasni i kaze lijepo....
Moja ignore lista je punaIzvorno postao bango
1.Kad netko u losijim pve guildovima izadje usred raida nakon par wipeova i kaze kako je umoran, neda mu se vise ovo ono...
2.Dirge i anal spamovi po trade kanalu.
3.Ovo sto je rekao lizard, kad se neko pravi previse pametan.
Mene uzasno nervira kad je neki raid, a svi se spremaju ko gladni srat...
Onak kad treba cekat pol sata da svi dodu u istancu...
meh...
mrzim kad nosim zastavu u WSG-u i zovem pomoc... blowam sve zive CDove da ostanem ziv... niko ne dolazi svi u bazi stoje...
zovem za pomoc... nsita.. i crknem u tunelu kod baze.. -.-
a ovi jos uvjek stoje unutra...
dojde mi da ih sve kickam iz partija
You must treat a rogue like your proctologist.
Step 1: Drop your pants
Step 2: Bend over
Step 3: Look at him and ponder
Step 4: Ask what he intends to do with the broomstick and KY Jelly.
Pomago sam frendu da dobije Justicar, i tak radimo premade od 2-3 ljudi, 2-0 za nas i horda uzme zastavu i sad njih 8 defenda tog FC ._. , a frend nemože pomoc vratiti zastavo pošto on drži njihovu. I sad nemoš organizirati ove idiot u WSG nedaj bože, na kraju sam ceko da FC dobije +100% bonus demega, pokupio beserking lijepo sve odvalio u njega i rocket bootsima doletio i vratio zastavu ja sam.I onda mi na kraju se neki kreten hvalio kak je napravio najviše KBova, htio sam ga tavom po glavi nakon toga.
ajme debila... ma uopce mi je glupo biti leader u random grupama kad tak i tak niko ne slusa... jedino ovi nasi ''veterani'' kaj se medusobno poznamo i kaj imaju malo vise iskustva slusaju...Izvorno postao O-Okac
il jebte igra se AB i budale sam zergaju.. njih 10 ide od jedne do druge baze, zakolju, uzmu bazu i svi se pokupe -.- i naravno da smo izgubili...
a bogati neki rog bio u WSG i ja FC jebote opet niko ne doalzi u pomoc... ube me, i pisem ja u /raid da zakaj nije niko dosel pomoc i tak, i javi se lik da koji ja k.. ocu da su branili bazu ovo ono, jebote njih 4 ubijaju jednog huntera -.- otvorim onaj BG meni vidim roga - 16 k dmga jebote a ja preko 150 k >.< a lik igra odpocetka ko i ja...
"TO THE FARM!!!!" Jedva cekam dan kad ova igra dobije /facepalm emotion
Izvorno postao O-Okac
ane... zerg na farmu.. ono prek cjele mape.. dok ovi dodu tam ostali smo bez mine-a, bsa i LMa -.-
Ljudi koji još misle dqa se set bonus stacka (+35 resi) i onda mi počnu srat kako ja imam cijeli set umjesto da dobijem 2x+35 resi bonusa. I u zadnje vrijeme to mi se događa često.
lol pa to su fixali odavnoIzvorno postao Ripaz
Da ali neki su toliko pametni da misle da još nisu. Ono 90% lockova kojih sam vidio još to misle.
Neki ljudi ne citaju patch notese, navikni se...
Well, as long as it's interesting.
kad mi alija lvl 70 sleti na glavu u outlandu a ja sam na 20% healtha i naravno kokne me ko čevap
mali nervozni gnomeki koje nemrem ni naciljati
nabrijani klinci koji me žicaju pare ili da ih boostam
nabrijani klinci koje boostam a oni se zaletavaju u mobove ko kreteni umjesto da smrde odostraga i samo lootaju
nepristojni igrači koji misle da su imba i sve ostale zovu njubare (kao da je biti njubara nešto loše)
.
.
.
Izvorno postao Ripaz
Na mome realmu lock ful brutal, ima 2 vrste brutal seta.. Kreten sa 2180 raitingom..
Na lijevoj ruci rogovi, a desnom se krstim. Duboki mi džepovi i dugački mi prsti.