Evo moje kante![]()
OspICaxU5o4
Haha,kuciste od drva,svaka cast![]()
Evo moje kante![]()
OspICaxU5o4
mogli ste bar nabaviti bolju kameru
to samo da im slusas engleski bi poginuo od smjeha...![]()
![]()
![]()
Jel mozda grafa ati x1300 ili x1600 series?
lunapark feeling![]()
Intel Q6600 @ 3.0GHz + Thermalright High-Riser HR-01//Sapphire HD4870 + Thermalright HR-03 GT //Gigabyte EP45-DS3R//Mushkin Arctic White Limited 2x2gb//Corsair HX520W//Seagate 750Gb//Coolermaster Centurion 590
majaba
lolIzvorno postao vex
...ispušni ventilator!
// P55A-UD3R // i5 750 // Scythe Katana 3 // G.Skill 4GB DDR3 // HD5850 // EVO840 SSD // Chief 650W TS //
// Bach VX // P2414H // X-540 // Blackwindow Elite & Deathadder / KrakenPRO V2 // Asus Xonar DG //
& Asus G75VW - DS72
@vex: po koje?
a čuj....kak bi znao dal znaš ili ne?![]()
// P55A-UD3R // i5 750 // Scythe Katana 3 // G.Skill 4GB DDR3 // HD5850 // EVO840 SSD // Chief 650W TS //
// Bach VX // P2414H // X-540 // Blackwindow Elite & Deathadder / KrakenPRO V2 // Asus Xonar DG //
& Asus G75VW - DS72
ne bi drzao to sarenilo u kompu da mi platis, nhf...![]()
psihodelija ftw! zafrkavam se, ne bi ni ja to stavio ni blizu svojeg kucista, ali svakom svoje, ne?Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
![]()
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
ati x700 128mbIzvorno postao Chappi
lightshow je završio greškom nutra kad sam slagao kantu rekao sam in i jedan vent straga pitali su led ili normalan ja kažem normalan a dobijem ledIzvorno postao vex
inače to su stavljali u Hg- nećemo vam staviti normali vent nego led -spot
booyaka
hg spot ništa ne moraIzvorno postao vex
on je Chuck Norris dućana
![]()
Intel Q6600 @ 3.0GHz + Thermalright High-Riser HR-01//Sapphire HD4870 + Thermalright HR-03 GT //Gigabyte EP45-DS3R//Mushkin Arctic White Limited 2x2gb//Corsair HX520W//Seagate 750Gb//Coolermaster Centurion 590
to sam i ja rekao ali nisam prigovarao cijene su bile iste ali proizvođači nisu ,bilo je to prije godinu i pol valjda, a i onda mi je to bilo fora kao gle neš mi svijetli u kučištuIzvorno postao vex
booyaka
Update od zadnji put :novi monitor , novi cooler na procu , nova grafa i
novi kejs - Enermax Chakra , stari je bio darežljiv![]()
![]()
Naspram onog starog nestabilnog MS kućišta koje nije imalo ama baš nikakav protok zraka , ovo je preporod..
Sve temperature su ošle za ~5c dolje , a hard za 10c , sa 39 na 29![]()
Jaako zanimljivo kuciste
y9l951DDWVc
![]()
jel mi može neko pomoć za gradnju novog kejsa, da ne otvaran novu temu
od drva, fkors.
trabaju mi savjeti za protok zraka
evo slika kako san ja to zamislija
ovo plavo gori je bluestorm II kojeg bi izdvojia jer je malo kućište po kojen gradin
vaik ludlo
bi li pomoga jedan 120mm na bočnoj strani
vaik ludlo
ma novo gradin, na kosturu starog, znači ionako bušin,
samo je pitanje kako sve ventove postavit
vaik ludlo
Naravno da bi...pomogucnosti da djeluje na graficku...Izvorno postao Anarion.Umarth
to mi je bilo i u planu. al onda bi maka ovaj prednji vent jer nema prevelike svrhe
ako neko ima prijedloga, slobodno javite, sad se bacan u pilanje i bušenje
vaik ludlo