Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Gothic

Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Dec 2006

Gothic

...neznam jel ima već tema o prvom Gothicu i neznam jel to spada u "oldies", al ova igra zasigurno zaslužuje svoju temu. IMO, to jedina igra koja se može mjeriti sa najboljom igrom svih vremena - Morrowind-om!!

igra ima solidnu grafiku, fenomenalnu priču, nenadjebivu atmosferu (po tom aspektu je bolja možd čak i od MW) i odlične kontrole (iako svi seru po njima).

u vrijeme kad je izašla, ta igra je bila prva (correct me if I'm wrong) koja je imala inteligentan AI. ljudi obavljaju razne funkcije; puše travu, sviraju, pričaju, pa čak i pišaju!

što se tiče atmosfere, Gothic nije neki šareni svijet ispunjen leptirima i tratinčicama na svakom prokletom koraku, kao što se vjerojatno i očekuje od jednog fantasy RPG-a. svijet je totalno prizeman, a ljudi su većinom hladni i mrzovoljni. kontrole su odlične, a sustav fajtanja je jedan od najboljih koji sam ikada vidio. kamera je možda malo nezgodna u skučenim prostorima, al sve je to za ljude.

sve u svemu, vata me neka divlja nostalgija, čim škola završi ponovno ću si instalirat Gothic i vjerojatno neću vidjet svjetlo dana dok ga ne završim!

Senior Member Ninja hurdle
    Datum registracije
    Oct 2006

Re: Gothic

yeah,.. gothic 1 ,2,ekspanzija night of the raven sve su to meni jedni od najboljih rpgova... trojka je jedina podbacila, ostaje vidjet kako ce izgledati 4.

Senior Member Nuke me please
    Datum registracije
    Dec 2005

Ja prije dva dana instalirao i evo igram : )

Nisam znao da je Gothic baš toliko star da bude pod Oldies, ali nema veze.

Inače, sam veliki ljubitelj prva 2 nastavka (treći je... meh) i iskreno nisam imao problema sa kontrolama kao što je većina tvrdila. Prvi mi je dio čak i dosta bolji od drugog iz jednostavnog razloga jer imaš izbor pridruživanja više frakcija (Templari sa onim njihovim oklopima su pre*ebeni) i naravno, mogao si besplatno dobijati weed.

Senior Member Ninja hurdle
    Datum registracije
    Oct 2006

= Citat = Izvorno postao Arbiter of Change
    Nisam znao da je Gothic baš toliko star da bude pod Oldies, ali nema veze.

Inače, sam veliki ljubitelj prva 2 nastavka (treći je... meh) i iskreno nisam imao problema sa kontrolama kao što je većina tvrdila. Prvi mi je dio čak i dosta bolji od drugog iz jednostavnog razloga jer imaš izbor pridruživanja više frakcija (Templari sa onim njihovim oklopima su pre*ebeni) i naravno, mogao si besplatno dobijati weed.
    Gothic 2 mislim da ima jednak broj frakcija (3) kao i jedinica a dodatak dvojci doda jos par manjih frakcija (pirati..)

Neznam koji mi je drazi,. jedinica je cudnija i tek si upoznat sa gothic atmosferom dok je dvojka=jedinica++

al evo nek bude gothic 1

Da, ali u 1. dijelu svaka od te 3 frakcije ima i svoju Mage-user skupinu kojoj se možeš pridružiti tako da zapravo gledamo na 6 skupina. Nikad nisam oprostio Piranhi što nije mogla okupiti stare voice actorse za 2. dio (posebno Diego koji mi je jedan od najboljih likova).

Senior Member Lock'n'Load
    Datum registracije
    Mar 2008

Ja sam igrao Gothic 2 sa ekspanziom. Dobra je igra samo mi se nesviđa kontroler (pritisneš Action, pa napadaš sa W, a braniš se sa S )
    Gothic 3 mi se prije sviđao zbog kontrolera, ali ipak je igra promašaj. U gothic 3 je glazba odlična Vista PointSi In My Dreams

Senior Member Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Nov 2005

= Citat = Izvorno postao Raziel
    Ja sam igrao Gothic 2 sa ekspanziom. Dobra je igra samo mi se nesviđa kontroler (pritisneš Action, pa napadaš sa W, a braniš se sa S )
    u control optionsu isključiš gothic 1 controls i bit će ti manje više iste kontrole kao i u trojci, napadaš s klikom miša. svejedno, borba u ovoj igri je loše napravljena

Gothic 1 gameplay/restrospektiva.

Slične teme

1. Gothic 3
    By Lord Bazooka in forum Gaming općenito
    Odgovora: 762
    Posljednji post: 05-04-2012, 08:25
  2. Gothic 2
    By Akorn in forum Pomagaj brate!
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 03-11-2010, 22:23
  3. Gothic 1,2,3