Oprosti na mojoj neinformiranosti, al ko je to?
Jack Thompson izgubio je svoju odvjetničku licencu na najmanje 10 godina i više neće moći djelovati kao odvjetnik. Odluku je donjeo sud u Floridi a još je treba potvrditi i Vrhovni sud.
Što drugo reć nego: bilo je i vrijeme da se ovaj painintheass makne sa scene, iako imam osjećaj da ćemo još čut za njega
Naravno da mi je drago, zapravo sutra cu lijepo malo proslaviti.
Ali da sam ga dozivljavao, bas i ne. To je jedan serator koji meni nije bio neki faktor u zivotu.
Al opet, sto ih je manje, to bolje.
JIIIIIPIIIIIII!!!!
Nema više gospodina Dont Play Games, They Will Make You Kill People.
Napokon je retardinjo ot'šo.
JIIIIIPIIIIIII!!!!
I haven't reported my missing credit card to the police because whoever stole it is spending less than my wife
Izgubio licencu? A zbog čega?
najpoznatiji blatitelj igara koji se zalagao za zabranu prodaje pojedinih video-igara, u prvom redu megapopularnog gta serijala, manhunta, bioshocka i sličnih.Izvorno postao mronki
uzeli su mu licencu jer su stizale pritužbe sa više strana na njegov rad, a kako i ne bi čovjek je malo malo tražio zabranu neke igre bez pravih argumenataIzvorno postao emerald
Hm... One down, ??? to go...
Make a contract with me! /人◕‿‿◕ 人\
Nije fer prema Jackie-ju, igre su zaista nasilne
The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
ŠIRI SA MNOM LJUBAV Cherry!
Kako je Jack Thompson izbačen a Hillary Clinton se povukla iz utrke, vrijeme je za radovanje!
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
Još samo Švarcenfiger i pobjeda je naša.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Venetian Heavy Infantry da ga umlate s onim maljevima...Izvorno postao eddie2142
I flenkat sa Generals Bodyguardom.
-kazem ti, nisu sredeni.
Nije zaslužio ništa manje... kao ni schwarzi... ni jedan ni drugi nisu ekšueli shvatili gaming, Thompson je pljuvao reda radi, ionako je mrzio sve osim Boga, a Arnold kao da je zaboravio na svoju ekšn-muvi karijeru...
Kako ne znaš...Izvorno postao eddie2142
Pa ta artiljerija bi pomela pola tvojih vojnika, i to prvenstveno heavy cavlary i brzo bi mogao podviti rep.
Na njih peasantima i lakom konjicom, a s desnog boka teškom konjicom tako da im odma upokojiš generala. Povučeš svu vojsku, a onda samo nastaviš rush- run taktiku s teškom konjicom.
Nabu.
-kazem ti, nisu sredeni.
ne!dok oni dolaze tamo, artiljerija bi pucala
a ostavio sam lijevi flank za bjegunce
dok bitka traje i dok je rizican svaki cin artiljerije, ja bi artiljeriju premjestio na lijevi bok
i kada bjegunci podju trcati, poslao bi za njima 2 jedinice lake konjice i pucao bi s topovima, bez obzira na gubitke s obadvije strane
Ne bi me pwno ni da ideš s teškom konjicom na moje peasante :>
-kazem ti, nisu sredeni.
Očemu se ovdje točno razgovara?
Meni ne liči na party zbog JT-a.
I haven't reported my missing credit card to the police because whoever stole it is spending less than my wife
-kazem ti, nisu sredeni.
Da, to su i Bizantćani rekli kada su pokušali osvojiti Dubrovnik...
-kazem ti, nisu sredeni.
[quote=McPingvin_v2.0][quote=LL21][quote="McPingvin_v2.0":1o1yq7px]Ne bi me pwno ni da ideš s teškom konjicom na moje peasante :>[/quote]
Boldly said,but i remain unconvinced...ju peznt [/quote]
[url="http://www.imagesforme.com/view.php/3448_owan2.jpg"]http://www.imagesforme.com/view.php/3448_owan2.jpg[/url]
http://www.imagesforme.com/view.php/3423_owan.jpg[/quote:1o1yq7px]
WTF?
How the hell?
Ha?
Prtepostavljam da su oni imalu samo pezentze.
ALI OVO NIJE TEMA ZA HVALJENJE VAŠIH USPIJEHA U M2:TW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne, imali su spearmene i strijelce.
-kazem ti, nisu sredeni.
Snimit ću ti meč.
-kazem ti, nisu sredeni.
Ajde snimi.
Koliko znam s Photoshopom ono bi mogo fakeat.
Al ne taj lik mi i nije tolko smetao, jer uopće nije bilo razlike bio on tu ili ne, to je kao muha koja gnjavi kravu, kravi muha ta i ne smeta toliko ali joj ide na živce zujanje zato je se pokušava riješiti, kad muha ode krava je sretnija iako je ostalo još par stotina muha
Ček malo sam van vremena Hillary se povukla iz utrke za predsjednika/cu
I dreamt I was in a painting with ponies. It was... nice.
Jopax, ne offtopičari
-kazem ti, nisu sredeni.