jedan accelero i dva turbo modula gore..
![]()
ma znam, svjestan sam cinjenice da dodatni vent nebude drasticno snizil temperature, ali malo su pale, a nije da su ova dva venta koji rade propuh po kucistu glasni... a za grafu fakat razmisljam da uzmem accelero ali sad nemam love, a do ljeta ima jos par mj...Izvorno postao vex
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
Bolje jedan vent od 120mm...
Pa stavi ga da ga vidimo.![]()
WD40impresivno
[center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
[/center:tmc6d2x6]
Trebo si slikat nekim digicem da vidimo sta je ono sprzeno![]()
Budem ja sutra stavio svoje, pa cete vidjet sta znaci kralj neurednosti![]()
Nemam nist protiv, osim, odite na pusti otok pa se tamo medusobno mnozite i kotite kolko god vas volja
I sta onda kada se namnoze
je,namnozit ce se. rode ce nosit male pedere i pederi ce sadit gej polja kupusa.
I ja bi ovako hlađenje.
![]()
NemamStih para.
Ako mislis na Zalmana, on samo lijepo izgleda (a nekim ni to), bolje ici na Gemin ili TRU...
Imam 939 pa mi zalman ja mislim ne odgovara a uzimo bi si u buducnosti AM2 ili alo stigne AM3 pa ce mi mozda neki Thermaltake odgovarat
„I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear.
But sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened.“ -Commander Chakotay
E kad bi ja imao onakog frenda.![]()
Pa ti si mi frend (na MSNu)![]()
Hehe, e da si u Rijeci možda bi ti i poklonio kad kupim novi.Izvorno postao RIDER32
![]()
„I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear.
But sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened.“ -Commander Chakotay
Wasteful koje je to kučište?![]()
// P55A-UD3R // i5 750 // Scythe Katana 3 // G.Skill 4GB DDR3 // HD5850 // EVO840 SSD // Chief 650W TS //
// Bach VX // P2414H // X-540 // Blackwindow Elite & Deathadder / KrakenPRO V2 // Asus Xonar DG //
& Asus G75VW - DS72
Wasteful ima najurednije i najbolje složeno kućište na od svih postanih do sada.
wasteful pazi da ti hladnjak ne odlomi komad matične![]()
AMD ATHLON X2 7750BE @3.2GHz ZALMAN 9500LED
GIGABYTE MA770-DS3 REV. 2.0
2X1GB G.SKILL PK PC8500 1066 MHz
POWERCOLOR HD4850 PLAY
2X500GB SAMSUNG F1
SEASONIC S12II 430W
coolermaster CM690Izvorno postao zoky
ma nije to nisIzvorno postao bezimeni
mogo bi jos uredit, rezanjem lima za zice da se uopce ne vide. al posto cu jednog dana mozda mijenjat maticnu ne isplati mi se
lol ma nije tak tezak a maticna je dost cvrstaIzvorno postao borlic5
![]()
Wasteful jel ti to kuciste okrenuto naopacke![]()
R@ptor sestra mi za koji mjesec dolazi u Rijeku. Daj njoj al samo Zalmana.![]()