ak ne igras cod4 onda nemas ni pravo usporedivat oruzja. Znam lika koji ja uzijem radi cuda ali recimo meni isto ne odgovora
Dakle,ovdje postajte,koje vam je oružje najgore u cijelom CoD4 Serijalu.
Meni je osobno Mini-uzi nešto najgore na svijetu i ja bi ga najradije ukinuo Iz cod4 serijala,ali pošto cod4 ne igram,to me ni ne interesira.
Koliko je policajaca potrebno da promijeni žarulju?
"Pet",Jedan Stoji na stolu i drži žarulju,a četvorica okreču stol.
ak ne igras cod4 onda nemas ni pravo usporedivat oruzja. Znam lika koji ja uzijem radi cuda ali recimo meni isto ne odgovora
Nemam nist protiv, osim, odite na pusti otok pa se tamo medusobno mnozite i kotite kolko god vas volja
I sta onda kada se namnoze
je,namnozit ce se. rode ce nosit male pedere i pederi ce sadit gej polja kupusa.
Igrao sam ga jedanput,i nije mi se svidio,ja sam vam samo otvorio anketu,i tu svatko izražava svoje mišljenje.
skorpion :/
kalasnjikov i m14...
kalas !?
Po meni bezvezno oruzje..uvijek cu radije uzeti M4 ili AK74U.
43 sam lvl u 10 sati igranja od prekjucer,kad sma i poceo igrat cod4 i ne igram sa nicime osim sa M - 16.Izvorno postao Nitro3d
imam overkill i imam onaj M 16 burst i M16 automatic.
sa drugima se nisam ni trudio igrat jer me ne zanimaju.
a oruzja koja me zivciraju su heavy artillery guns, jer kamperi su dosli na svoje, stave laser, stady aim i ukampaju se i samo cekaju.
isto me zivciraju likovi koji nista nemogu ubit pa uzmu martyrdom i ulijecu u gomilu.
last stand mi jeisto sugav, volim brzo umrijet a ne jos minutu jedva disat i nadad se da ce entko naic i da cu ga ubit prije neg on mene jos jednom ubije.
tu je i losa skripta jer treba proc 1-2 sec nakon sto ga srusis da ga mozes dokrajcit.
tako je,to je teško sranje od oružijaIzvorno postao Jerry
Ako se nekad osjetiš malen, zapostavljen i depresivan... Uvijek se sjeti da si nekad bio najbrži spermić u svojoj grupi
p90
Yamaha R1 fan!
AMD Athlon x2 4200+//GF9600GT 650/1800//Maxtor 120GB//FoxConn NF4UK8AA//Ciftek 450W//
m14 ne valja ni za *****. mini uzi je dobar ako znaš s njim igrat. Ali m14 jebote kao mp44 trza u sve strane. a s mp44 barem mogu nekog ubit.g3 mi je puno bolji od m14
ah njubzori.Izvorno postao la50
acog + skorpion = bog
tarmi rićmi
de mi recite ako je sorp takav shit zasto su ga maknuli na waru, skor+silencer=overpowered (jest da sucks na high range ali na close range ti niko nist ne moze)
po meni najlosiji bi bio MP44! wep ima uzasno velik recoil i slab je dosta
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
mp44. ak47, i heay machine guns...
P90,majku mu i,heavy gunnery
A drug person can learn to cope with things like seeing their dead grandmother crawling up their leg with a knife in her teeth. But no one should be asked to handle this trip. Raoul Duke DD
lol pa je neznam kako nekome može ak47 biti najgori...
meni je najgore oružje p90 prejako sranje od puške, kada vidite da ga skoro svi njubovi koriste zamisliš se.
Izvorno postao Kid A
heavy guneary? hahah to mi je dosta dobro bilo koja od onih sa red dot i sleight of hand nema boljeg
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
p90 sranje? to je najjača puška.... i neka ga svi njubovi koriste , sta te boli k*u*r*a*c , i ja ga koristim , jel to znaci da sam njub?Izvorno postao misterante
p90 je prejak, nije mi kul igrat s njim
Bux.to referrer
Ja sa mp5+red dot+bandolier ownam...
Inače, najgori su mi heavy gunneri i m4. Ja s tim oruzjem ne mogu nikog pogodit ni da sam Isus.
uzi, s njim nemogu ni slona pogodit
Metabolicc Ecchi Style
Povlacim ono sto sam reko za ak 47..sinoc na waru sam samo sa njime igrao i mogu reci da je prejeben.
Zato ne valja prerano zaključivat.
Ma prije sam stalno igrao na hardcore modu,i sada odkada sam poceo na pam serverima samo igrati,igram samo sa ak 47.
mini uzi,ak74,skorpion su bog i batina u cod4.
Lunatics.Leaks.Rebellion.And now bleeding ghosts.Aint life in Rapture grand?
aj zaboravi, nisam te vidio kako igraš, i ne znam kojisi vrag tako živčan.Izvorno postao pimp
Izvorno postao Kid A
sta, pimp zivcan?lol on je sa svim normalan...Izvorno postao Mr. Ante