ovako sam glavna faca kad frendovi dodju kod meme pa gledaju kako komp samo stoji na stolu, nije u kucistu pa su ljubomorni na mene jer se oni ne usude vadit van sve komponente![]()
ovako sam glavna faca kad frendovi dodju kod meme pa gledaju kako komp samo stoji na stolu, nije u kucistu pa su ljubomorni na mene jer se oni ne usude vadit van sve komponente![]()
Pa ovako vise lici na neku mocnu postrojbu koju svi mogu gledat.
Ako ti je do protoka zraka uperis neki mali ventilator u njega i da vidis sto se hladi.![]()
stavit cu i slike od druge mrcine sa vodenim hladjenjem koji sam ja napravio ali sutra asd je kasno...
Covjece jesi ti neki tajkun?![]()
2 kompa koji kostaju najmanje 10000kn?![]()
sta ovaj drugi radi na 3.8 GHz
Dao si mi ideju, napravit maketu nekakve Nuclear Power plant i unura strpat napajanje, složit kao one cijevi za plin/naftu i unutra pobacat kablove, za matičnu napravit nešto poput baze za lansiranje raketa.![]()
![]()
ECS P55H-AK + i3 @ 4.2GHz + 1x4GB G.Skill Ripjaws 1600MHz
XFX GTX260 Black Edition, WD Blue 640GB
Corsair VX550W
Covjek bi očekivao da će ispod takve fancy buse biti i neki procesor...kad ono ''to''...i onda se cudis kad ti je 3D mark slab...
Bolje prodaj tog Zalmana i kupi neki pošteni dual core procesor.
Na proc jos stavis onu cijev ko amd i imas nuklearni reaktor
Jao rasplakat cu se sto nisam uspio vodjeti sta si napisaoIzvorno postao Nitro3d
Jerbo ja jos nigdje nisam vidio da je netko napisao da AMD nema pojma ^^, dapace i sam tvrdim da covjek ima veliko znanje...o drugim osobina nezelim pricati jel nije mjesto vrijeme ni trenutak za to![]()
Kupit cu sad C2D E 4500 i Maximus Formula imam priliku kupit od frenada malo koristeno za 1400 KnIzvorno postao Razer
Bolje uzmi bolji procesor i jeftiniju ploču. Npr. E8200 i Asus P5K-E...
Razer imamo isto kuciste![]()
Samo moje na prvoj stranici koja se skida nema otvore
D6C | D2A on 2B-Solex inside | Red Devil
AMD Phenom 9550 B3 2.2ghz Quad (X4) + AC Freezer 64PRO | ASRock K10N780SLIX3-WiFi | 1x 2GB DDR2 KingMax Mars 800mhz | Samsung F3 1tb | Gainward 8800GT GS 512mb | OCZ StealthXstream v2.2 600W | Samsung P2350 |
na kolko si clockao onda grafu ako ti je bilo malo voltaze, pa mi porao radit vmod???Izvorno postao Razer
Max na 1.05v (1.1v load) je bio 720/1782/1000.
Max na 1.32v (1.37v load) je bio 800/2052/2036.
Uskoro slijede dodatni modovi, ciljam 900MHz za čip, budem objavio reze...
Mozes si tako sprzit grafu ako nemas dobro hladjenjeIzvorno postao Razer
![]()
Ma dajIzvorno postao vservera
![]()
Oho, jedva cekam. Ovo bi moglo biti zanimljivoIzvorno postao Razer
![]()
D6C | D2A on 2B-Solex inside | Red Devil
AMD Phenom 9550 B3 2.2ghz Quad (X4) + AC Freezer 64PRO | ASRock K10N780SLIX3-WiFi | 1x 2GB DDR2 KingMax Mars 800mhz | Samsung F3 1tb | Gainward 8800GT GS 512mb | OCZ StealthXstream v2.2 600W | Samsung P2350 |
Bit će, poslikat ću i nove modove koje napravim![]()
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
A imas i novu grafu.
Koja ti je ona stara?
aha, 7900 gs je ono bila... i mogu reći da je grafa bila prva liga, a ovu sam uzel samo zato jer sam dost povoljno prodal staru, pa mi je razlika ispala 400 kn... isplatilo seIzvorno postao RIDER32
![]()
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
Izvorno postao IGoR_2803
Zasto radnu ne stavis u Dual Channel???
A sta kazete da prestanete Quotat i pocnete pritiskat Add Reply?
Ako vec to stiscete skratite Quote.
O.K. sounds good to me...Izvorno postao RIDER32
@IGoR_2803:Ove velke kablove zguraj gore u desni kavez...ili dolje u desni kavez..ovisi kak su duge žice.
A ovu malu žicu od procesorovog hladnjaka namojt po samom hladnjaku.Taman ti se može omotat po sredini samog hladnjaka.Em se neće vidjet,em če bit lijepo zategnuta i neće stršati.
yap radi dual channela..Izvorno postao flander
pa radi u dual channelu, dva žuta slota, ne?Izvorno postao vservera
![]()
tnx na savjetu, i ovak moram jos to malo srediti... a s ovim xilencom sam postigel kaj sam namjeraval, da mi grafa u loadu vise ne prelazi 80-85C jer sam si namjestil da se na toj temp vent grafe vrti na 80%, pa je dost bucan... samo se pitam kaj bude na ljeto... bas bi mi dobro dosel jedan s1Izvorno postao amd freak
![]()