imaš moj glas.to sam i ja primijetio.pretpostavljam da autori ostale forumaše žele navesti kako je njihov problem nerješiv.Izvorno postao Outmind
Gledam ovaj podforum i stalno mi u oči upadaju teme imena "Pomozite!!!", "heeeeelp", "hitno trebam pomoć!!!" I slične nebuloze. Pa zar ne možete temu nazvati tako da u najkraćim crtama opišete problem Tipa "problem kod instalacije crysisa" ili "error prilikom pokretanja witchera" ili tako nešto. Stavite u sticky pravilo o imenovanju tema kako bi se izbjegli nesporazumi.
Then a gypsy woman comes, says "There's one thing you should know;
I've just read your fortune, and you died five years ago. "
imaš moj glas.to sam i ja primijetio.pretpostavljam da autori ostale forumaše žele navesti kako je njihov problem nerješiv.Izvorno postao Outmind
You're not defined by what you have, but by what you do with what you have.
Imaš pravo, full mi je to počelo smetat... Baš sam neki dan psovao zbog toga. Reko ma neću ni otvarat temu ko te hebe!
Ne stvarno mora se to dovest u red...
„I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear.
But sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened.“ -Commander Chakotay
Pa tako je..
Meni ih je pun k...., pa covjece kliknem na taj POOOOMOOOZI!!! i kad ono budala nezna upalit monitor(retoricki receno) a ja mislio neki veliki problem koji bill gates nebi znao rjesit.
Molim vas za sve vas koji imaju problem da se opise taj problem
Ja si dam dlake lijeve ruke u vatru ako prije dvije godine netko nije identičmi temu postavio. Nije da bi me iznenadilo da sam to čak i ja sam postao...
VGG, signed, i slično.
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
Ja bi ovdje dodao i da se teme malo detaljnije imenuju.
npr.Negdi prije je bila tema "San Andreas problem".
Dosta dobar naziv al jel se autor nije mogao malo vise potrudit i napisat "San Andreas problem `sa zuvukom`"?
Zast?
Onda nemoram bezveze gledat neke teme.
Koja je svrha "Pomagaj brate!" ako nes pogledat teme u kojima mislis da mos pomoc...Izvorno postao RIDER32
Pa pogledat cu one za koje bi mogao pomoc
viewtopic.php?f=34&t=4865Snaziv teme : help help
viewtopic.php?f=34&t=4527Snaziv teme : hitno
viewtopic.php?f=34&t=4368Snaziv teme : pomoć
sramota...
My life for Aiur!
može li netko od moderatora izbrisati riješeno sa ove teme viewtopic.php?f=34&t=27258