IMHO Morrowind>Oblivion
što ne znači da oblivion nije odlična igra
IMHO Morrowind>Oblivion
što ne znači da oblivion nije odlična igra
Suckin up all you can, suckin up all you can suck.
Workin up under my patience like a little tick.
Fat little parasite.
oblivion je odlična igra!
morrowind ako nisi igrao, a oblivion ne možeš još, svakako preporučujem!
evo, prešao sam oblivion sa orcom (main quest), grandmaster sam fighter guilda, u areni sam također grandchampion... završio sam oko 80 questova i mogu reći da
sam upoznat sa igrom dobro... mada nisam vidio sve, naravno...
e sad... možda je to do nekakve sentimentalnosti... kad sam igrao morrowind sam bio mlađi, sada malo drugačije gledam na igre općenito... ali fali mi ono "we watching you.... scum"
"u mention u are born under the certain sign... what would that be"
ne znam, morrowind mi je nekako bio dublja igra... posebna. "veća"...
pa možda bi ček mogao reći i malo bolja
morrowind sam igrao gotovo 2 godine... i skoro svaki dan
oblivion ne vjerujem da ću igrati duže od 2 mjeseca.
zaključak: i jedna i druga su odlične igre. ali moj izbor bi bio morrowind
p.s. nemojte me držat za riječ ovih citata iz morrowinda, nisam ga jako dugo igrao i ne sječam se svega. a i engleski mi je u banani.
Da, morrowind mi je bolji i draži i slažem se sa svim što tvrdi pidjama
Suckin up all you can, suckin up all you can suck.
Workin up under my patience like a little tick.
Fat little parasite.
Morrowind mi je 1. RPG koji sam igro i uvijek će mi biti na 1. mjestu.
Oblivion ima bolju grafiku i sve, ali Morrowind je Morrowind.
Added: 2 months 13 days 21 hours 21 mins ago
Updated: 37 years 8 months 17 days 19 hours 31 mins ago - može
vidi zileta sto sere
Izvorno postao toncha
Morrowind je u svoje vrijeme imao zbilja lijepu grafika, a ni za današnje pojmove nije loša (pgotovo sam dizajn svijeta), ova izjava je zbilja smiješna...
morrowind je bolji jer nudi više sati igre + expanzije...
ali nadam se da će i oblivion dobiti barem 2 expanzije...
e,to sam bas ja htio reci,morrowind je dublja igra...vise te uvlaci u svoj svijetIzvorno postao pidjama
Oblivion, davno je bio Morrowind, i nisam ga bas cesto igrao, nabavio sam ga kad i WoW, pa sam jednostavno igra WoW, a kad sam formativa disk izgubia sam Morrowind i sad mi je za ali sta se moze
Well, as long as it's interesting.
morrrowind je dublji,ali mi karakteri likova to malo ubiju...
morrowind expanzije su bile dodavanje vode u more,ali sad vidim da bi oblivionu dobro došla koja :/
valjda računaju na dodatnu zaradu od expanzija
billo bi prejebeno da u expanziji otključaju neki od svijetova na mapi...
npr. morrowind...
Teško je sada ocijeniti koji je bolji jer je Oblivion tek izašao a i tko zna koliko će ekspanzija imati.
Inače, Oblivion i Morrowind su, po tradiciji serijala, potpuno drugačije igre koje veže najviše njihovi korijeni jet Bethsoft očito ne volji raditi slične igre (uz činjenicu da svaka igra stvarno je drugačija, čak su to i rekli.)
Usto, po glasovima u mojoj anketi na ovoj stranici, čini se da više njih vole Oblivion. Ali mišljenja variraju (zato me vjerojatno u recenzijama zanima samo to što igra ima a ne pisčevo mišljenje ).
morrowind mi je bolji jer
1.ima zanimljiviji main quest
2.masivniji je
3.izbornici su pregledniji
4.znatno duži main quest i općenito je duži od obliviona
5.ima nešto što me je tjeralo da ga pređem 3-4 puta. nevjerujem da ću oblivion proć više od 2 puta (pogotovo je dosadno kad zatvaraš oblivion vrata u svim gradovima)
moram se složiti s ovim zatvaranjem oblivion vrata...Izvorno postao Prince-Artas
najdosadniji quest u povjesti bilo kojeg rpg-aIzvorno postao hanzaplast
[quote=Prince-Artas]najdosadniji quest u povjesti bilo kojeg rpg-a[/quote:2iv6qf5o]Izvorno postao hanzaplast
/signed
Sutra nabavljam oblivion i jedva čekam da ga isprobam jer po viđenim screenshotovima igra izgleda odlično iako ne vjerujem da ću ga moći pokrenuti na većim postavkama od low.
Jer postoji ovdje netko tko može igrati oblivion na max bez imalo trzanja? :naughty:
AMD Athlon II x4 640 3.0GHz 4 GB Kingmax DDRIII RAM 1333MHz Palit GeForce GTS 450 1GB SATA 500GB Apolon 550W
Izvorno postao zoki
čini mi se da najjači komp na forumu ima Thoroughbred B
Meni je Oblivion bolji od morrowinda 3. Ovaj sustav borbe mi je draži od prijašnjeg.
Main quest je stvarno dosadan ali zato sporedni rulaju.
Bethsoft je rekao da su počeli od samog početka kad su počeli raditi oblivionIzvorno postao Akul
a zašto se onda u folderu oblivion\data nalazi "oblivion.esm" kojem u imenu još piše "Morrowind master data file" ?
morrowind je rulo..
e čujte ljudi kad igrate Oblivion na high end...mišljenje vam se promijeni(kod prijatelja igrao ).... u morowindu nije dorađen stil borbe..kao u oblivionu
ali morrowind je zanimljiviji i masovnijiIzvorno postao Stiffy
Već sam negdje napisao.. Morowind ima glavni quest koji se može riješiti za 7.5 minuta (cijela igra). Ako smo kod toga onda je najbolji Dagerfall... Tamo se to nije moglo napravit..
može ali sveukupno ima vše questova, gradova, i puno zanimljiviji main quest dok oblivion ima dosadan main quest. šta se tiće borbe oblivion rula ali meni najveća boljka user interfaceIzvorno postao Big_Mad_Cro
[quote=Prince-Artas]može ali sveukupno ima vše questova, gradova, i puno zanimljiviji main quest dok oblivion ima dosadan main quest. šta se tiće borbe oblivion rula ali meni najveća boljka user interface [/quote:1dwb5ukt]Izvorno postao "Big_Mad_Cro":1dwb5ukt
i fast travel