al sad kad se sjetim smijesno mi je al tad nije bilo ni malo smijesno, sve iskre oko mene frcale 3-4 sekunde. Bas sam se zasrao bio. Al dobro je. Necu vise nikad otvorit napajanje i kul
dobro da si ti ziv ostaoIzvorno postao D@rX
Izvorno postao RIDER32
al sad kad se sjetim smijesno mi je al tad nije bilo ni malo smijesno, sve iskre oko mene frcale 3-4 sekunde. Bas sam se zasrao bio. Al dobro je. Necu vise nikad otvorit napajanje i kul
When did I know????
The day my mom told me I could be
whatever I wanted to be.
-Allen Iverson #3
nocas sam sanjo da ce bit neko sranje s kompom i to bas s napajanjem.nesjecam se bas dobro ali znam da sam moro izvadit ovo sadasnje napajanje od 500w i stavit ono staro slabo od 250w
ovo moras vidjet(cut):http://www.zamislisrbiju.org/govori/seselj-tehno.swf
ako znak ispod dodas u post pisat ces obrnutim redosljedom
copy-paste
****҉
1. kad mi je grom preko neta puko u pc, culo se ko da mi je netko bacio dosta jaku petardu u sobu.
2. kad mi je puknuo cd u cd roomu, tjedan dana sam cistio komadice cda koji su se zavukli u svaki kutak.
Frend mi je pričao da su on i cimer sakrili vrečicu trave u PC jer su od cimera starci dolazili u posjet.
Kad ono stari od cimera kupio novi hard jer mu sin položio neki ispit i odmah htio da isproba jer se kuži u kompove. Pa je onda nastala panika .
Ali su se nekak uspjeli izvući.
see no evil, hear no evil, speak no evil
mogao je reć da cuva hranu za zamorca susjedovog
"He's caled Captain Sarcastic because he's always so sarcastic!"
Captain Obvious on Captain Sarcastic.
na dfi lan party ploci bivsoj sam napravio lijepo potenciometar za cpu fan, nisam izolirao zice i samo se zdimilo zbog kratkog spoja... ofc otisla ploca + napajanje.
e da, i skurio sam jednom napajanje enermaxovo 350w neko...ono otraga prckao 220v i 240v mislim, onaj mali prekidac do kojeg je tesko doc, moras koristit cackalicu samo se zabljesnulo, kao da mi se Bog ukazao i puff, nestalo struje u cjeloj kuci...napajanje se pocelo dimit.
-ibacilo je sigurnosnu sklopku u kuci, LOL.
sta ti cura napravila?
Svaka cast svima vama ja imam komp 6 godina a jos mi se nista zanimljivo nije dogodlio osim kaj mi je crko hard .....
nema problema, samo reci ako želiš da ti se nešto dogodi s kompom.Izvorno postao Skoljo
hmmmmmmmmmmm kak da unistim komp a da se nezna da je to moje djelo??
ocu novog imam bibliju a ne komp
poslo sam ti na pm kako da to uradišIzvorno postao Skoljo
bio je topix o tome... inace mos oc-ati ko manijak il polit rakijom komponente...
šta ne vidiš da piše "bivša"?Izvorno postao cropir
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
enough saidIzvorno postao McPingvin_v2.0
ništ posebno, koja hrpetina virusa i tak...
Noćas otprilike oko 1:30 am idem resetirat nakon defragmenta. I slučajno kliknem turn off. Pila se ugasi, ja ju nanovo upalim, vent radi, sve ide po planu ali se monitor ne pali.
Nasmijem se na trulu sreću koja me prati u životu te nakon silnih psovki krenuh tražiti razlog. Sreća moja da je produžni low budget pa ga je samo valjalo zamijeniti.
Istinita priča.
"Cry havoc, and let slip the dogs of war..."
pa kak su to mogli učinit jadnom starom kompu?Izvorno postao callista
jadan komp....
možda ih je previše naživciro. meni nekad dođe da to uradim.
Moja jedina nezgoda u posljednjih 7 godina jest kada mi je stari PC nešto škljocao, laprdekao, ko freza se glasao... I ja prvo fini pristup... Otvorim kućište, zamjetim da zvuk dolazi od područja CPUa, ja ono, ok idemo vidjeti je l' nešto na hladnjaku. Fino kada sam malo sredio, zatvorim i ponovno ga upalim. I opet ista priča. E onda sam ga ja fino namjestio na položaj pogodan za udarac i bum nogom što sam jače mogao... Kućište, nije neku štetu pretrpjelo, ja sada idem fino da ga upalim... A on onako ponizan i tih ^^ A mogli smo ići nježnim putem.
Gdje je nestao mozak
gdje se skriva on
iz vagona pameti
na tračnice ispao...
Zadnji put kad sam to napravio, nešto zvano struja se prošetalo od napajanja, procesora, grafičke, zvučne do pržilice i sve to zašećerila kratkim ali vrlo gustim oblakom dima.Izvorno postao RayDX
Ain`t that a bitch...
Izvorno postao Grimm-Reaper
jel ti ista prezivjelo uopce?
Kučište...
Izvorno postao Grimm-Reaper
nego idem ja veoma temeljito ocistit presinu... dobro ne bas tako temeljito al bar se brinem
edit: isuse koji sam ja idiot, nisam odserafio monitor od grafe i sad ja odserafim jedan saraf i kabel do napajanja i cupam grafu a neide... i nesto sam zajebao kabel od monitora onda, jedna ga ustekao, a pokazuje mi 1.25 gb rama a ne 1 i pol
Odšarafio si dio memorije huh?
ma pojma nemam
Ja ih imam za dijeliti...