niste stavili overkill u anketu?
Martyrdom definitivno
niste stavili overkill u anketu?
Izvorno postao Kid A
neam ni ono s lungs u imenu
bas to.Cini mi se da jos nest faliIzvorno postao Rider on the Storm
[quote=Rider on the Storm]Ne spamaj[/quote:fqjdwjwg]Izvorno postao Duh
NE fali mozda eavesdrop
[quote=Rider on the Storm][quote=Duh]NE fali mozda eavesdrop[/quote:2uxc0jp6]Izvorno postao "Rider on the Storm":2uxc0jp6
To nicemu ne sluzi [/quote:2uxc0jp6]
a lej svjedno perk
ne pravite piramidu
M4 karibin sa red dotom, a danas sam otkrio da je ak 47 puno ucinkovitiji sa red dotom pa sam malo i sa njim igrao.
Ugl., perkovi koje koristim: stoping power,martyrdom, stady aim, claymorse i 3 specil granate.
Volim rushati, cisti asoult bez nekakvih smgova iako su puno ucinkovitiji na manjim mapama..
Uskoro dobivam novi komp pa bi bio red da me netko pozove u klan
bosansku?
oćeš u xybrid?
[quote=Rider on the Storm][quote=Duh]NE fali mozda eavesdrop[/quote:3tub1nbf]Izvorno postao "Rider on the Storm":3tub1nbf
To nicemu ne sluzi [/quote:3tub1nbf]
nebi vjerovao koliko sluzi na warovima , samo sto ste vi svi public igraci
kod onog najjaceg burst-fire snipera je daleko bolja solucija steady aim nego iron lungs
e da pitan,posto san novi u ovome
kad stavin oni uav jammer jel me onda nemogu vidit na radaru kad pucan inace il je to samo kad neko zovne oni radar posli 3 killa?
SIG
Sleight of Hand, Martydom, Last Stand
Bandolier, stopping power, deep impact... sve dozvoljeno sve rula
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Hmm fast reload, bandolier, silencer i ono ispustanje bombe
Nemam nist protiv, osim, odite na pusti otok pa se tamo medusobno mnozite i kotite kolko god vas volja
I sta onda kada se namnoze
je,namnozit ce se. rode ce nosit male pedere i pederi ce sadit gej polja kupusa.
Bandolier, stopping power i deep impact.
dead silenceIzvorno postao SnowFlake
Bux.to referrer
Sleight of hand mi se poćeo sviđat stvarno pomaže
Izvorno postao rave_or_die
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Signed prejebeno xD samo koristim red dot umiso acog scope-aIzvorno postao Kenyi
A drug person can learn to cope with things like seeing their dead grandmother crawling up their leg with a knife in her teeth. But no one should be asked to handle this trip. Raoul Duke DD
riggghttt... ajde dodjte na ser sa pamom koristi double tap!
Dobro je sto je tvoj svaki drugi post u ovoj temi vezan uz pam mod i aj dodji vamo pa koristi ovo,pa aj ovo,pa aj nemoj ovo..kuzis...