... i Splash Damage/id Software sve zajedno pwnali sa Enemy Territory: Quake Warsom
TOČNO! Ali nije još kasno da se poprave... Quake je vratio ID software nakon crappy Dooma, Crytek će se vratiti sa Crysisom, epic se vratio sa Gears of WaromIzvorno postao downforce3d
Gdje je nestao mozak
gdje se skriva on
iz vagona pameti
na tračnice ispao...
... i Splash Damage/id Software sve zajedno pwnali sa Enemy Territory: Quake Warsom
Bow down before the one you serve, you're going to get what you deserve.
Izvorno postao RayDX
Sada ovo ne kužim ˇ Crytek će se vratiti sa Crysisom ˇ što se CRYTEK nije dokazao sa odličnim Far CRY - em, zašto bi se sada trebao dokazivat sa CRYsis - om
Doom 3 i Far Cry bile su bezlične pucačine i reklame za engine, a ne kažem da možda i Crysis neće biti... No treba vjerovatiIzvorno postao Mithras
Gdje je nestao mozak
gdje se skriva on
iz vagona pameti
na tračnice ispao...
Glupost , Far Cry je jedna od najboljih pucačina za PC, kako sad odjednom može biti bezlična pucačina i reklama za engine? Jesi li ti uopće igrao Far Cry?
Istina Far cry je svakako u top 5 najboljih PC igra, nago sada baš igram na realistic i mogu reć da tek tada vidiš svu ljepotu Far cry - a!!!!
Nažalost, gubio sam vrijeme s njom... Igra je zabavna kada dođeš do mutanata koji retardirani meni osobno... Ma ne sviđa mi se jdnostavno niti jedna takva igra s tom tematikom, samo pucaš bezveze... Na drugu stranu jedva čekam BioShockIzvorno postao Dreadlord
Gdje je nestao mozak
gdje se skriva on
iz vagona pameti
na tračnice ispao...
Mislim da je vrijeme da razmisliš o samoubojstvuIzvorno postao RayDX
Izvorno postao Marvin OCX
Ne, nego mislim da je vrijeme da netko pogazi Crytek i ID software...Izvorno postao MILF hunter
Gdje je nestao mozak
gdje se skriva on
iz vagona pameti
na tračnice ispao...
Jadni mi ako su Doom i Far Cry postale isprazne igre...
Nemaju oni pojama sta pricajuIzvorno postao MILF hunter
najgora igra svih vremena je ryl!
My signature is clean like my mind.
My mind is full of dirty,evil spams!
I won t a haski dog,pure,and little.
TOČNO! Ali nije još kasno da se poprave... Quake je vratio ID software nakon crappy Dooma, Crytek će se vratiti sa Crysisom, epic se vratio sa Gears of Warom[/quote]
care quake je takvo smeche ,najgori od svih quakeova,far cry je bilo nesto predobro i opce nije bilo pompe prije njega,tocno se jsecam najave u pcplay kad su ovi najvili sta ce bit u far cry coment receznenta je bio:''zivi bili pa vidjeli''...IGRA RULA!
Won't Bow Don't Know How.
nemaš pojma...Izvorno postao MasaKrisT
Bow down before the one you serve, you're going to get what you deserve.
Nije istina.Mislim SP je smece,ali multiplayer je vladao,dok nisu chiteri dosli .To je igra za rappere.!!!Izvorno postao goGAMERo
A drug person can learn to cope with things like seeing their dead grandmother crawling up their leg with a knife in her teeth. But no one should be asked to handle this trip. Raoul Duke DD
Ja govorim o Quake Warsu... On je vratio id software... Far Cry nije loša igra kao pucačina... Ali meni je nekako bez priča dosadna i monotona... Serious Sam je bio kul, donekle no Serious Sam 2 je samo reciklaža na novom engineu, nimalo zanimljivo... Sada rade SS3 i neki tajni projekt koji mi se pak i sviđaIzvorno postao MasaKrisT
Gdje je nestao mozak
gdje se skriva on
iz vagona pameti
na tračnice ispao...
Izvorno postao OvErDo$eD
Niti jedna igra nije namjenjena rapperima, 25 to life je stvarno katastrofa
nije to sto si ti n00b(newbie) ne znaci da je igra katastrofa,igra je solidna,nista posebno,za utuc vrijeme,ali niposto najgora,ako je tebi najgora,samo to govori vise o tebi jer to i znaci da ti igras samo ove stupidne fpsove sa hypom iznad neba
joj nemoj se ti dwelleru javljat, ti si popljuvo sve dobre strategije, a onda si rekao da si ih igrao pet minuta a jednom si rekao da su ti simsi najbolja igraIzvorno postao Dweller
samo da ti kažem ako igraš neku igru pet minuta kao ti ne možeš prosuditi da li je loša, sad ti tu meni govoriš da ja igram fpsove (a nemaš pojama o meni, ja nikada nisam rekao da igram fpsove, ikao ih igram)...
i najbolje mi je to što prvo pljuješ po svim pravim igrama, a onda kad netko popljuje neku igru koja je stvarno sranje ti govoriš: možda tebi je, ne znaci da je drugima, dobra igra za utuc vrijeme...
po dobrim igrama pljuješ, a loše braniš, to goviri da si ti n00b
btw n00b i newbie nisu isto kao što ti misliš
@half-dead ajde reci mi sta je dobro u q4 ,po cemu je bolji od q1 i q2?
Won't Bow Don't Know How.
Quake je zabavna igra... Meni se općenito sve na SF tematiku, tehnologiju i hrpu mesnatih cyborga koji žele uništiti svijet, sviđa
Gdje je nestao mozak
gdje se skriva on
iz vagona pameti
na tračnice ispao...
Za Far Cry veliš da je isprazna igra jer je priča monotona i dosadna,a onda kažeš da voliš igre gdje hrpa cyborga želi uništiti svijet,mmmda to je stvarno originalno i inovativno...
A kako ju ti to gledaš?Izvorno postao RayDX
Nije ni Serious Sam loša kao pucačina,ali...
Mislim da ovdje problem nisu igre
Izvorno postao Dreadlord
to nisu dobre igre,to su igre nahajpane do boga
Ma dečki sorry, sav sam zbunjen danas... Uglavnom nisam veoma u tim pucačinama, ne volim ih... Više volim avanture, simulacije i RPGove. Jedino ako je SF sa hi-tech tehnologijom... Na to odmah padam...Izvorno postao MILF hunter
Gdje je nestao mozak
gdje se skriva on
iz vagona pameti
na tračnice ispao...
...ali ipak ne možeš reći da je Far Cry loša igra
No nešto slično je i kod mene,i ja više preferiram ostale žanrove nego FPS-ove...
nemaš ti pojma, igro si ih pet minuta (to si i sam napiso)Izvorno postao Dweller
igro si igru 5 minuta i kažeš da je smeće? da bi mogao reći da je neka igra smece trebaš ju igrat barem 8 sati...
ja sam 25 to life prešo i kažem da je smece, nemoguce je steci dojam u 5 minuta, to rade samo n00bovi kao ti
Izvorno postao Dreadlord
igrao sam supremme commander 5 minuta,ostalo sam dobro izigrao,ajde idem opet igrati supremme commander pa se javim
moyes lako u 5 minuta zakljuciti kakva je igra,suti SA fanboyu
evo sad si sam dokazao da si n00bIzvorno postao Dweller
igrao si igru pet minuta
sigurno nisi znao kako pokrenuti igru, pa u pet minuta ne mozes nista
ja sam fanboy gaminga i svih dobrih igara, a ti si n00b lord
[quote=Dreadlord]evo sad si sam dokazao da si n00bIzvorno postao Dweller
igrao si igru pet minuta
ja sam fanboy gaminga i svih dobrih igara, a ti si n00b lord[/quote:1xsbcoya]
fuck yourself ti gejmas vec par mjeseci,ja gejmam jedno desetljece,stfu you are the n00b,mos si yajebati,aj molim te da mi das listu svih igrra koje si igraju,moyda ja na forum sam totalni kreten,ali nece meni neko reci da sam n00b,a posebno ne neki n00b
Screw your mother
[quote=Dreadlord]evo sad si sam dokazao da si n00bIzvorno postao Dweller
igrao si igru pet minuta
ja sam fanboy gaminga i svih dobrih igara, a ti si n00b lord[/quote:3fuewseb]
fuck yourself ti gejmas vec par mjeseci,ja gejmam jedno desetljece,stfu you are the n00b,mos si yajebati,aj molim te da mi das listu svih igrra koje si igraju,moyda ja na forum sam totalni kreten,ali nece meni neko reci da sam n00b,a posebno ne neki n00b
Screw your mother
edit>fucking server,it is destroying my rep