dobijes free slot ako kupis NF pre-realse
s GWEN pre-realease ne dobijs slot nego tri oruzja (sword, bow i staff) + sneak preview (koji jedva cekam)
dobijes free slot ako kupis NF pre-realse
s GWEN pre-realease ne dobijs slot nego tri oruzja (sword, bow i staff) + sneak preview (koji jedva cekam)
bastardz... ko da bi krepali da to stave![]()
pitao sam za taj pack za 20 kuna, nema ga
kao "nisu ga dobili"
gadovi
Cheap, but not as cheap as your girlfriend.
I'm so goth I don't drink coffee, I drink goffee.
na niti jednom siteu ga nema za narucit![]()
doh, sad mi je palo na pamet, kupis taj preorder i u presearingu imas max oruzje![]()
ne kuzim... pa nema novih profesija nego ides sa starim... tamo valjda vec imas neko pristojno oruzjeIzvorno postao Kron
![]()
da, ali za one koji u presearingu zele LDOA title, njima treba max oruzje
???
Značilo je da nekužim po čemu je zaključio da je Marabus "gazda" ovdje.
samom mojom pojavom ovdje dovljno govori o tomeIzvorno postao ssalG
![]()
jep, nonlifer i na pcp forumu
alid obro ne brini sta ti to govorimo ipak smo mi asmo ljubomorni na tvoje titlove
aha rajt
ofcIzvorno postao Gaas
to znam....cuj tko postigne to sto sam ja postigao u 13 mjeseci igranja s monkom svaka mu castIzvorno postao Gaas
tako je odmah mu za nagradu saljem broj od zute kuce na rabuIzvorno postao tmarosi
![]()
pa ako je izabro takav lifestyle pusti ga, nek coek radi sta oce sa njegovim zivotom.Izvorno postao Gaas
moram priznat da sam i ja Guild Wars igro 8-10 sati svaki dan, i tako 10 dana dok jednog dana nisam shvatio da mogu bolje potrosit vrijeme i onda uninstall Gw![]()
you are sick manIzvorno postao -.-
![]()
![]()
![]()
A sta, sad igras birefight? velika promjenaIzvorno postao -.-
sto nisi pokusao igrat sat, dva, imao bi vremena i za ostale aktivnosti
![]()
nije mi se dalo, jednostavno nije vise imalo smisla, pustio sam 2000 sati zivota u Guild Warsu zbog cega zalim na neki nacin... naravno bilo je zabavno ... pogotovo jer sam bio odlican sa Witte Wasom (onaj koji je napravio W/Rt UW build, i mnoge drugeIzvorno postao Grimizni
) tako da smo uvjek nesto radili...a sta se tice bitefighta...odem kad sam na kompu, na msnu ili nesto al igra uopce ne ovisi o vremenu i ne zdere uopce vremena
![]()
Zanima me jel postoje ikakve slike ili traileri ili išta vizualno o GW 2.
Već ima wiki za GW 2, zna se dosta o rasama, o priči, o settingu, beta izlazi za kojih par mjeseci, a ne postoje nikakve slike o GW 2.
Jel to izbjegavaju hype ili ke?...
Mislim da još ni engine nisu do kraja napravili, a prvi screenshotovi će valjda doći kad izađe prva beta.
a kaj si postigo lol.... gle ovo http://img244.imageshack.us/my.php?imag ... ditzu6.jpgIzvorno postao tmarosi
Trpi, daj čitaj datume iznad postova. Upravo si citirao post star 4 mjeseca, što je, khm, umobolno, ali vidim da si novi, dakle opraštam ti.
Nego... tvoj rank... u 13 mjeseci...svaka čast stari.
Izvorno postao trpi
omg...ti zbilja imas viska vremena![]()
kao prvo, nije to njegovo
a i taj lik to nije postigao sam, jer je to nemoguce, racunaj si samo :chest, wisdom, drunk, sweet tooth titule...one zahtjevaju minimalno 15 000 platinuma za max (tak da i je uspio toliko love nafarmati u 13 mjeseci igre, di su josh ostale titule (jer na ostale titule samo treba vremena a ne para)
tak da nema teorije da je to uspio napraviti od 0g u 13 mjeseci. ili je imao para na drugom akauntu, ili mu je netko dao ogromne pare, ili je ebay money