premal je da bi imao bug
Pa često vidiš update fixed BUG.......; tako da ako ima neki BUG brzo ga isprave.
"The present will pass by if you live in the past."
Nema to veze s veličinom. Ja imam doma Nba 2007 sa 100 bugova, čak i patch ima bug. Kada dođe neki Bug oni to odmah poprave s updateom i to je kraj...
Ajde seIzvorno postao Lundvalnaden
a manje gnjavi ljude ovdje.
Ljudi, zaboravljate temu!!! Tema je GW i socijalni život. A sada, gdje sam stao.... Aha, GW i socijalni život. To dvoje nemaju veze jedno s drugim. GW ti ga nece uzimati kao WoW, niti unistiti, niti cete pasti godinu, dobiti otkaz i nece vas cura napucat. Ja osobno poznam neke ovisnike o GW-u, kao sto sam vec naveo u nekoj temi, ne sjecam se vise kojoj. Nazalost, i ovdje ima gildi koje kickaju neaktivne igrace(iako su rijetke). Ja sam se u to jednom uvjerio. Brat od mog guild leadera je kickao nekog lika koji nije igrao 2 tjedna(ali sam ja tom izbacenom liku odmah poslao invitation, kojeg jos nije primjetio, jer valjda jos nije ni upalio GW). Brate od guild leadera, ako citas ovo, znaj da sam![]()
Imam i ja bratića koji igra WoW i nije ovisnik. Ja ne mogu biti ovisnik o nekoj igri , jednostavno ne mogu. Meni je jednom crko komp i bio sam neaktivan mjesec dana i kickali su me iz dobrog guilda.![]()
savršeno se slažu zajedno(barem kod mene)![]()
koliko ste najduze igrali u komadu?![]()