ja se prijavio za betu. al niš nisam dobio zasada. mogu očekivat ključić? ima netko viška? šta kad ga dobijem, samo skinem client? jesam dosadan. aj bok.
ja se prijavio za betu. al niš nisam dobio zasada. mogu očekivat ključić? ima netko viška? šta kad ga dobijem, samo skinem client? jesam dosadan. aj bok.
Treba se naviknut na igru, ja kad sam počeo malo mi je falilo da izađem iz igre te direktno krenem "Start/Control Panel/Add or Remove Programs" jer se nikako nisam mogao naviknut na interface i kretanje ( zahvaljujući Guild Warsu ), ali kada sam se naviknuo skužio sam da je poprilično dobra igra, iako je malo "troma" u početku.Izvorno postao Wizard
P.S.: IGN "Glass" onaj server na S čijeg se imena nemogu sjetit.
i ja sam na tome serveru, nemogu se sititi koje sam ime stavia, ali vjerovatno cu prominiti jos likova jer iskusavam sve.
Igra je svakim trenutkom sve bolja, interijeri su odlicno odradjeni, jedva cekam da vidim vece gradove, jos da je PvP
Jos se nisam pravo navikao na interface, ali je dosta slican WoW-u pa ide inace klase su mi odlicne, znam da cu malo promjenene klasnice klase, ali na kraju fora izgleda.
Well, as long as it's interesting.
Mene zanima kako mogu dobiti beta verziju
Intel i5 2500k
NVidia GeForce GTX770
HDD WD Black 1TB
HDD Seagate 320GB
RAM, 4GB KINGMAX
http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=160143
EDIT: opet dijele beta keys http://www.computerandvideogames.com/ar ... 9&site=pcg
auf nabavio beta key al 3 gige za skinut
Zato imaš ona 24 sata flata uz PcPlay
Nema PvP, ali ima PvMP ili ga "Player versus Monster Player", a da ti ja sada nebi objašnjavao što je to samo ću te uputit na ovu stranicu.Izvorno postao Wizard
E sada kada već postam da pitam što bi bilo bolje za uzet kao Crafting profesiju Weaponsmith ili Jeweler?
Napravi si 2 lika pa na svakom po jednu .. ionako je ovo tek beta, nije neka odluka .. Uz to, možeš promjeniti profesiju u svakom trenutku.
Evo skidam client, jos kojih 10h treba da se skine =(
Igra mi je iz sata u sat sve bolja ibolje, mislim da cu si je kupiti
Trebalo bi napisati tko igra s foruma i di, da se zna
Well, as long as it's interesting.
Usao sam u guild Stount "n" Sturdy (RP guild) a jos nisam skinuo betu
Igraju na Northmoor serveru pa moram i ja tamo
Znam, ali mislim da se gubi iskustvo u profesiji ako je promjeniš a nije baš lako istrenirat Jewelry, ali s druge strane za weaponsmithing sam do sada skupio tonu "recepata".Izvorno postao Shadowhell
Tǔr kinshipa "Army of Chuck" na Stybbi .. ako netko hoće ući neka se javi.. ništa ozbiljno, nas 10-tak koji se znamo irl .. uglavnom zajebancija
FPS mi varira između 0 i 60, uglavnom je 0 - 15 a igram grafika mi je optimizirana na LOW
ocito mojih 2x256mb rama nisu dovoljni, moram kupit gigu
Ovako, nemam sada baš vremena čitat starije postove, pa moram pitati.
1. Mogu li se ja na tu betu odmah javiti?
2. Koliko je velika?
This beasts around me are nothing compared to the beast within. (bm>mm)
Client ima 3.3gb, beta keys dijele jednom tjedno
ako ti se da skidat client reci da ti ja dam beta key. imam ga a netreba mi javi se na PMIzvorno postao Maze
Imam i ja jedan extra tako ako kome treba nek se javi.
Pa piše ti kad ulaziš u igru ..Izvorno postao Maloki
9€ mjesečno kao dio 6-mjesečne pretplate, 150€ za lifetime pretplatu ..
Standardno, nešto manje od 100 kn mjesečno.
Ako netko ima visak beta key zamolio bih ga da mi posalje isti na pp ili na mail:
blackdster@gmail.com
Hvala!