upravo tako.Izvorno postao Burek_fr0m_SPACE
nije to nego mi se nije dalo iz starijih izdvajat jer su sve zakon,jer nema janboljih pjesama na tim albumima jer su svi odlični,kao Number of the beast,Piece of Mind,Powerslave,somwhere in time,seventh son of the seventh son,fear of the dark,xfactor.mislis da mi se dalo izdvajat najbolje pjesme,možda da bi mi se i dalo j nebi mogo izdvojit najbolje jer su sve prejebeneIzvorno postao Jerry
upravo tako.Izvorno postao Burek_fr0m_SPACE
I noga u guzicu korak je naprijed!
// Pentium 4C 2.8@3.5 / 7000AlCu // P4P800E-Deluxe // 1 GB TwinMOS @ 400 // Radeon 9800Pro @ 400/692 / VF700-Cu // 2x Baracuda 80GB / Maxtor 76 GB // Creative SB PCI 128 / Sony CMT-CP101 // Hauppauge WinTV // Asus DRW-1604P // Tagan EasyCon 430W / Chieftec LBX-02B-B-B // Logi G15, Logi Mx518, Logi Chillstream, M$ FreeStyle Pro, Logi MOMO // 2x SM 710N \\
Mislim da je vrijeme da se prijeđe na novu podtemu, sad smo raspravili HM, prijeđimo na Power/Epic.
Ja sam općenito veliki slušatelj Powera, volim najviše Blind Guardiane i HammerFall (prvi metal kojeg sam slušao), ali ovaj novi Threshold je prilično loš. Također je i HellOween jedan sjajan bend, i ManOwaR, makar nisam siguran dali su oni PW ili HM. Naravno, nisam nabrojao još brojne druge bendove, ali to možete i vi...
Blind Guardianov album Nightfall in middle eart me uvijek nabrije prejeben je album i preheben je band,inače poslije heavy najviše slušam power a od tog slušam najviše Blind Guardiane,Manowar,Rhaypsody itd.
također,prvi mi je heavy metal,pa onda power metal,od hejvija slušam samo sabbathe i maidene,malo motorhead,a od powera blind guardiane,helloween,i hammerfall,i imaš pravi nightfall in the middle earth rula :thumbup:Izvorno postao Morgoth
meni ovak idu redom:
1.heavy-Iron Maiden,King Diamond,Black Sabbath,Venom,Judas Priest...
2.speed/thrash/power-Helloween,Blind Guardian,Running Wild,Metallica,Metal Church,Megadeth...
3.black-Burzum,Dissection,Immortal,Mayhem,Satyricon,Nargar oth...
Power: ima ih čovječe gomila bendova koji su vrlo dobri pored standarda BG, Hammerfall, itd. Evo npr. Edguy, Labyrinth, Symphony X (tako-tako), Reign of Terror i dalje da ne nabrajam.
Iako ja preporučam Edguy-a jer mi je stvarno dobar.
Sluša li itko.... symphonic metal (screw prijevod)? Tu mi je dobar Therion. Poslušajte album Theli i ne možete fulati.
od symphonica volim slusati Within TemptationIzvorno postao Arbiter of Change
A jel' znate za Token of Time od Ensiferum-a.
Nije da ih slušam al' ta im je pjesma stvarno odlićna...
A ima još od Dragon Force-a jedna dobra pjesma > Throught the flames and... ( ne znam kako toćno ide )
Ma od symphonica mi je fakat jako dobar Rhapsody of Fire (former Rhapsody), a ovi drugi su mi tak-tak, srednja žalost kak bi se reklo...
Nightfall in ME mi je najbolji album svih vremena, fora su mi dijalozi između pjesama.
Moram reći da puno više volim "europski" power od onog "američkog", fora mi je jako Crimson Thunder od HammerFalla, i općenito te medieval teme, makar i Helloweenow Twilight of GOds mi je na top 25 najboljih pjesama ikada.
symphonic metal mi je isto odličan, a od tog najviše slušam Nighwish,Luca Turilli(Dawn of Victory mi je prehebena stvar) i Apocalyipticu...Izvorno postao Arbiter of Change
joj...meni je Therion jedan od omiljenih bendova, i sam da kažem da nije pjesme "Asgard" ( ) tko zna sta bih ja slusao danas... ovak, najjace njihove stvari su mi:Izvorno postao Arbiter of Change
ova gore navedena, Invocation of Naamah, Typhon, Blood of kingu, Dark Eternity, Helheim, itd. Novi album me pomalo razocarao, mada je stvar "Adulruna redivivia" prepreprejebena, bas onak "therionska".
HO DRAKON HO MEGAS!!!
Zakon mi je bend DragonLand, imam album Astronomy, ima fora pjesama, uključujući i neku filmsku muziku, koja mi je poznata ali neznam točno otkud je...
ok,sad kad smo se fino svi izjasnili o bendovima,vrijeme je da prjeđemo na muzičare.daklem,ko vam je naj i iz kojeg je benda.
majn:
bas-Steve Harris(iron maiden),Cliff Burton RIP(metallica)
gitara-Kirk Hammet(metallica),Dave Murray(iron maiden),Yngwie Malmsteen
vokal-muski-King Diamond,Kai Hansen (gamma ray,ex helloween),Atilla(Mayhem),Di Anno(iron maiden)
-------zenski-Sharon den Adel(Within Temptation)
bubnjevi-Thomen Stauch(savage circus,ex BG),Scott Travis(Judas Priest)
synth-Janne Wirman(children of bodom),King Diamond,Stian Aarstad(Enthral,ex DB)
Oprostite, krivi post na krivom threadu...
Najvokal: RJ Dio, Kai Hansen
Gitara:Oscar Dronjak (HF), Slash (ako su gunsi HeavyMetal), KK Downing (JP), Tonny Iommi
Bas: Terrence Butler (BS)
Dramovi: Bill Ward mi jedini pada na pamet..
NajVokal - Bruce Dickinson,Blaze Bayley i Hansi Kürsch
NajBass - Steve Harris naravno
NajBubnjar - Nicko McBrain
NajGitara - Adrian Smith,Janick Gers,Dave Murray
Najvokalickinson,Osbourne
najbas:također harris
najbubnjar:nemam ga
najgitara:svi iz maidena
Najvokal bruce & ronnie
Naj bas basist black sabbatha, neam pojma kak se zove al bolji mi je od steve-a
Naj gitara - adrian i tommy iomi
Naj bubanj - nicko
Then a gypsy woman comes, says "There's one thing you should know;
I've just read your fortune, and you died five years ago. "
čuo sam za to ali nisam posluša,mislim da su tamo isto ovi iz Hellowena,zar ne ?Izvorno postao Arbiter of Change
reći ću samo ovo - najbubnjar metala mi je lik iz All that remains - nemam pojma ni ko je, ni kak se zove, ni jel još to taj lik... niš - sam znam da vraški dobro udara
muski vokal: ICS Vortex, Hansi K.
zenski vokal: Vibeke Stene
gitarist: Jon Schaffer, Greg Mackintosh
bubnjar: N. Barker
Bassist: Steve Edmondson
. . .
ja sam čuo odnosno imam ga kod kućeIzvorno postao Arbiter of Change
Gle, meni ovaj lik phoenix nije jasan, pa kak smece kao slipknot i lordi može biti bolje od MAIDENA, jednog od najboljih bendova ikada.
A što se tiče vokala ( nisam neko suckass kao jerry pa cu napisati kak mi je zapravo )
Vokal: King Diamond
Gitara: Dave Murray
[quote=Arbiter of Change][quote=Jerry][quote="Arbiter of Change":3aa8noc5]Neću nikog navoditi nego ma zanima je li itko čuo Tales From the Underworld - Tribute to Blind Guardian*[/quote]ja sam čuo odnosno imam ga kod kuće[/quote]
Care to elaborate?[/quote:3aa8noc5]nisma ba š skužio ovo ali evo ti SS šta immam [url="http://img183.imageshack.us/img183/1743/sshot1sz7.png"]http://img183.imageshack.us/img183/1743/sshot1sz7.png[/url]