Ne isplati. Priča je glupa ko prozor.
In other news, igra se Mortal Kombat 11.
Star Citizen. Sad ne moram ponovo kupovat kad izađe. Uzeo i Squadron odma.
krenul ti je ovaj neki steam sale ljetni...sad je valjda najbolje vrijeme za kupnju na stimu...
Virtua Fighter 5 preko RPCS3 emulatora. Radi iznenađujeće dobro.
Through this fog they came along
Dark creatures singing a terrible song
Završio Yakuzu nulu pa krenuo s remakeom jedinice. Nisu se šalili s Majima EVERYWHERE.
Hex dobro si reko da je život sa bebom NG++++++++ Odustao od Dark Soulsa, nema se vremena i živaca posvetiti tome...
Kontao sam nešto skroz kažual što možeš odigrati 20ak minuta i fajrunt i ko naručen dođe Diablo 3 Ultimate Evil Edition na PS4 za 150kn, tak da to skidam.
Udaram zadnjih par dana po The End is Nigh. Da niš neznam o igri, McMillenov stil je poprilično prepoznatiljiv kao i opičen dizajn. Glede gameplaya, za sad se čini lakše nego recimo Super Meatboy mada ima svojih trenutaka kad si u stanju popizdit, I love it!
Ja sam počistio!
Inače igra se: Micro:BIT igra - VIDILABirint
U posljednje vrijeme igram Fallout 1&2. Prije toga sam prešao Torment: Tides of Numenera. Solidna igra.
Zelda preko emulatora radi trenutno bolje nego na bilo kojoj drugoj platformi. Ja sam je prvo prešao preko emulatora (a tada još nije bila toliko popeglana za emulator) i bilo je lock 30 FPS-ova na smeće kompu. Ove šta briju da igra izgleda drugačije na Nintendo konzolama nebih znao. Igrao sam prvo tako preko emulatora i sad poslije preko Switcha i to je doslovno jedna te ista igra.
Danas je ta Wii U emulacija vrhunska. Ima čak i 60 frejmova unlock ali se pojebu fizika objekata i frejmovi pa se igra dosta glitcha, ostavi 30 FPS lock i obavezno igraj s PS4 gamepadom, imaš onda i gyro kontrole koje će ti biti potrebne za neke situacije.
Igrao Outer Worlds, koji mi je dao želju da ponovno pređem Fallout: New Vegas. Pa ga još uvijek prelazim.
Umirovio se kao middleweight GOAT u UFC 3. Usput pomalo pičim WoW.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz