ahahaha,skužio sam,evo ti bartuc sad,pederu veliki,zaslužio si.... da da to su ti smajliji od prije,baš su fora...
Nisam, nije HBO pa ju nemam na MAX-u a...a neda mi se više to tražiti po netu
ahahaha,skužio sam,evo ti bartuc sad,pederu veliki,zaslužio si.... da da to su ti smajliji od prije,baš su fora...
to sam htio u satove... jebale vas serije...i to o nuklearkama i černobilu...ko to može gledat...odi u krško ak ti se krepava...čudno kak već oni nisu nešto usrali,vjerojatno i jesu samo se šuti...
a valjda,neznam...
Kvaka 22, prilično dobra, dosta crnog humora uz vrhunsku produkciju. HBO rastura...
@dugi jesi ti Mladenxy na tenkovom najdražem forumu?
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Jesam, i Drug Brko mi je čisto OK
Ne bogohuli! Jao, sad uz sve serije koje me čekaju još moram dodat tu Kvaku i Černobil.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Pogledao danas sve četiri izašle Kvaka epizode, na neke scene sam doslovno prasnuo u smijeh...ako ste voljeli MASH ovo je za klasu bolje i inteligentnije.
Red crnog humora pa red drame iako je sve skupa jadna situacija, ali neke stvari su jebeno zabavne.
gledal sam mash prije i ne tako davno opet neke epizode...dobra serija...
Mini serija, samo šest epizoda, do sada izašle četiri
https://www.hbo.hr/series/kvaka-22
Černobil je svakako puno bolji.
...jebo te drug brko u guzicu...odi pa mu liži guzicu,drug brko voli kad mu se liže guzica....tamo svi voze sveto trojstvo a niti jedan kao nema veze sa politikom a sve partijaši i pupovčevi a njima neće ni jedan cigan sjebat auto jer su im auti pod kamerama 24h....jebali mater svoju i jedni i drugi...
...ali glavno da se meni uništava auto koji nemam ništa niti sam ikome išta napravil,ali naći ću ja tog cigana kad tad...
Tebi su samo muške guzice na pameti...i lizanje istih
Dobra serija.
Tenk, kakav je to rječnik?
Istekal zatvor lol.... Sad je idući doživotna....jadan dugi nema dovoljno frendova na pce....
Dobro ste se zabavljali šta je je dok me nije bilo....