Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Tema: HDD Antivibration Rubber

Member Plants Vs Zombies
    Datum registracije
    May 2014

HDD Antivibration Rubber

Zna netko gdje se mogu nabaviti HDD vijci tj podloske za Zalman Z9 U3 kućište??
    Naime doticno dolazi sa vijcima i nekim HDD antivibration rubber podloskama... Koje se vijcima montiraju na HDD i tako se jednostavno ugura u tray... E sad ja sam uzeo nova dva HDD-a,a nemam tih vijaka ni podloški,imam samo ove već namontirane na dva ugrađena HDD-a... E sad gdje to nabaviti,ubih se tražeći???

Evo na linku se može vidjeti kako se disk ugraduje i izgled tih podloški...

http://www.zalman.com/contents/produ...ew.html?no=320

Banner Respawned sorcerer
    Datum registracije
    Aug 2007

Re: HDD Antivibration Rubber

= Citat = Izvorno postao stanky069 Pregledaj post
    Zna netko gdje se mogu nabaviti HDD vijci tj podloske za Zalman Z9 U3 kućište??
    Naime doticno dolazi sa vijcima i nekim HDD antivibration rubber podloskama... Koje se vijcima montiraju na HDD i tako se jednostavno ugura u tray... E sad ja sam uzeo nova dva HDD-a,a nemam tih vijaka ni podloški,imam samo ove već namontirane na dva ugrađena HDD-a... E sad gdje to nabaviti,ubih se tražeći???

Evo na linku se može vidjeti kako se disk ugraduje i izgled tih podloški...

http://www.zalman.com/contents/produ...ew.html?no=320

to si sve trebal dobit sa kućištem,dakle trebal si dobit bolt D x20 komada i isto toliko ovih anti vibration rubbera...šta si to izgubil ili je kućište rabljeno kupljeno?
    nemam pojma di nabavit osim kod nekog tko ima isto kućište...

Member Plants Vs Zombies
    Datum registracije
    May 2014

Dobio sam ja to sve kad sam kućiste kupio,ali negdje je zagubljeno prilikom druge selidbe...

Dode mi da uzmem vražje knauf vijke i njima to pošarafam...

Datum registracije
    Aug 2007

= Citat = Izvorno postao stanky069 Pregledaj post
    Dobio sam ja to sve kad sam kućiste kupio,ali negdje je zagubljeno prilikom druge selidbe...

Dode mi da uzmem vražje knauf vijke i njima to pošarafam...
    a jebi se onda...nemoj sa tim...onda moli pedere po bug i pce forumu pa ti možda koji da...zalman kućišta su mislim dosta česta pa netko možda ima viška tih šerafića i odstojnika...

Datum registracije
    Aug 2007

inače postoje još posebni šerafići sa kojima se hdd fiksiraju da ne ispadaju kad se kućište prenosi,vidil sam manual...

Member Plants Vs Zombies
    Datum registracije
    May 2014

Kod mene se to nasarafi na hard, ubaci se u tray i onda ima neka opruga koja služi kao osigurač da drži hard na mjestu...

Mislim da cu jednostano uzeti duže vijke...i onda kroz tray zašarafiti hardove i mirna bosna...

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •