A ono, nek uzme.
Frend bi uzeo laptop do 5k kn-a.
Treba mu za gledanje filmova i igranje nekih ne zahtjevnih igrice poput football managera.
A ono, nek uzme.
Trebaš preporuku koju bi prenio prijatelju ili se samo hvališ time da prijatelj kupuje laptop? Ako je drugo, onda je #lame.
evo brzinski best buy,piše da je operativni linux ali se valjda može stavit windows 10,nemam pojma za laptope....ova mx150 je mislim kao gtx 1030 u stolnom računalu ako se ne varam a za manager je valjda dovoljna...
https://www.ekupi.hr/Asus-VivoBook-1...IDIA+MX150+4GB
Ofc da trebam preporuke
Zahvaljujem
Ja ne promoviram trgovinu, futura samo ima najbolju košaricu a time i stranicu. ADM je imao nekad prije, ali su mijenjali stranicu i uništili košaricu.
Ne mogu podnijeti kad netko uništi košaricu. Uništi mi život, domovinu i Dinamo Svetinju, ali košaricu ostavi kakva je.
Bolje košarica nego klošarica.
Meni je potrebno d amogu otvoriti stranicu, lako naći kompoennte, pobacati u košaricu i iz košarice napraviti jednostavan copy-paste bez da moram uzimati screenshote, kopirati dio po dio teksta i slično.
Kod ADM-a je to radilo super. Sada im košarica čak ni ne pokazje prave cijene. Kod Future još uvijek radi dobro. Kod ostalih je loše. U pitanju je puka lijenost; ako slažem konfu ne želim se zamarati kopiranjima samo zato što su tamo neki hjihovi lijeni web dizajneri češali muda i došli do najglupljeg načina za uništiti košaricu. Ionako kada nešto nalijepim iz Future ne preporučam futuru nego određenu komponentu ili konfiguraciju i uopće me nije briga gdje će se kupiti.
Ali tenk je panj, samo u kontra stranu naspram W3DR4Na, tako da ne znam zašto se uopće trudim objašnjavati jer stvarno takvima nema smisla.
marijanović, tebi bi trebali naći neku novu ulogu, a ne da se jebeš tu sa nekakvim košaricama.
Modovi moze lock dobio sam odgovor!
Feget kaže panju svi smo mi ljeni i podložni navikama, tako to je.