Ti si faca.Izvorno postao Macolla
Frende?
to tha topic
koje to?
auti će ić na stuju kad tad. i ovo sa iznajmljivanjem baterija je preodlična stvar. a što se tiče buke, jebeš buku, iovak mi uvijek dere glazba u autu da ne čujem mašinu.(1.9D) i svi viču ja volim ovu mašinu čut ja volim onu. kolko vas ima u autu američki v8? ili općenito V8 il v6 il pošteni benzinski boxer?
POZDRAV ZDENKU!!!!!!!!1
Ali ga žele imat. Ovako ostaju bez svojih snova.
Međutim, mislim da je zvuk manji problem za ljubitelje automobila. Jeste li svjesni da auti više neće trebati mjenjač ako budu pogonjeni strujom? Elektromotor, čini se, proizvodi jednaku snagu na svim okretajima što automatski uklanja potrebu za stupnjevima prijenosa. Čak ne treba ni za rikverc, vidim da Tesla Roadster za rikverc samo zavrti motor unatrag.
Manjku mjenjača će se mnogi veseliti, pogotovo žene (nisam šovinist, ili kako se to već kaže), i priznajem da bih jednim dijelom više htio električni auto ako bih se mnogo vozio po gradu, ali sav gušt automobilizma nestaje kad imaš gas-kočnica-volan auto, bez mjenjača i potrebom za mijenjanjem brzina.
Onaj koncept iznajmljivanja baterija je jako pametna stvar, slično kao i sa plinskim bocama (koje također nisu jeftine ako ih ideš kupovat).