ja isto igram uni 26, u savezu sam cro elite
ja imam svoj savez
9 nas je pa ako te zanima.. svi smo tek poceli pa imamo oko 500 bodova... i sa balkana smo svi
ja isto igram uni 26, u savezu sam cro elite
evo ja skupio 2k bodova vec lol
i negdje 400 po floti
sm me neki lik stalno napada... vald je ljubomoran.. cim imam makar jedan trans na planetu on odmah salje 30 krstarica na mene nekuzim koji mu je
hmmm sta se desava sa cro elite??? stalno pada na ljestvici
da.. koliko sam ja cuo izgleda da vam je pr1mus otiso? jer to istina?? to mi je lega..
// E8200 2.66 @ 3ghz||Gigabyte DS3L||ASUS 8800GT 512mb + Zalman Vf700Cu||Seagate 250Gb + Samsung 250Gb||2x 2Gb DDR2 800mhz||Raptoxx 550W rev1.3||Audigy SE||MX518 \\
Izvorno postao W3DR4N
neam pojma, ja sam u chaosuIzvorno postao str33t6l0w
otisao sam u SiTe malo tj ja i blizzard , prijatelj.Izvorno postao str33t6l0w
jel zna neko kad ce novi uni, neda mi se u stari pocinjat...
novi uni se otvorio danas u 14:00 i to je nes novo. drugaciji skin ali sve ostalo isto i izgleda zapanjujuče makar je usporeno
DELL Inspiron 3737
17.3" (1600x900) , i7-4500U 1.8 GHz , 8GB DDR3 1600MHz, 1TB HDD, AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR3
Logitech MX518 i Sennheiser RS 120
Ako ima netko u trinaestici nek' se slobodno joina u CSNT i kaže da sam mu veza, mentor sam u savezu
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Šta još netko igra ogame.ba?
ja igram na serveru Draco trenutacno sam 700-ti
Kak nemam kaj za radit krećem opet u 7 navečer. Ako ima netko zainteresiran može mi reć pa da skupa krenemo igrat.
hrčak
19og
ova sad srijeda
otvara ti se uni na .com.hr
50%flote u ru (prije je bilo 30, standardno), 0%obrane, AKS
Ok.
Ogame još postoji?
Izvorno postao Praetorian the Wise
O da.
Ako netko zeli igrati na ogame.ba, dobit ce veliki vjetar u leđa u vidu resursa, ali ne pravim moonove, to mozete medusobno ako vise ljudi hoce igrati.
Tko hoce igrati neka se javi na pp.
Igram na HR.
Zove 2007-a. Traži igru nazad.
Nikad ja to u biti ni nisam prestao igrati, samo je bilo pauza od godinu-dvije. Sada već godinu+ samo trošim resurse na dnevnu kupovinu pojačivača/predmeta i stalno sam u MO. Napredujem na statistici a logiram se 1x dnevno na par minuta. lol