Vidim da je igra i ovdje jako "popularna".Na drugim forumima seru uglavnom isto kako nema mogućnosti napredovanja,ovog onog,ima svega ali po meni glavni problem je kaj je tema ww1 i to kaj se radi za konzole,to mi se ne sviđa nikako(pogotovo ww1 tema),igra ima mehaniku istu kao i bf3 i bf4,i u bf3 i 4 isto uzmeš oružje i trčiš i pucaš,lol
Ali kad vidiš vizualno igru,osjećaj je kao da igraš deset godina staru igru,ono vojnici trče ko usain bolt a izgledaju ko pračovjek,malo nerealno a tema je ww1,i je pomalo je dosadna ako igraš stalno isto ko ja,da je moderno ratovanje igra bi bila daleko popularnija....nema valjda ovih warova i ostalog šta je popularno kod pro ekipa iz hrvatske, i nema battleloga i nema privatnih servera šta je isto važno pro ekipama iz hrvatske
Kad naprave posebno battlefield za konzole a posebno za pc onda će to bit prava stvar a dotada ništa,a kako je pc jako skup sport mislim da ništa od toga...
Drugo,nisu sva oružja ista,tj. jesu ali samo ako su tako stavljene postavke u igri,ali to mnogi majstori očito neznaju,kad poisključiš sve one pomoći u postavkama,dakle sve isključiš(posebno onu jednu stavku) niti jedno oružje ti neće bit isto i za svako ćeš se morat učit igrat...ali kad već imaš sve te opcije da ti sva oružja mogu bit ista i da se praktički sve odrađuje automatski,zašto bi to isključivao i bio "njubara",ionako to svi koriste pa čemu onda se mučit...
danas sam sa ispodprosječnom konfom i ispod prosječnim internetom na nivel nights mapi nabio 31k bodova(CQ 64 igrača),bio sam negdje 3. ili 4. po bodovima,ide sad sasvim dobro,dodali su opcije u origin za maximum download rate u igri i izvan igre(pa sam stavio na 4mbit)
igra je više casual za napucavanja ali da je lošija od bf3 i 4,nije,najviše ekipi fali moderno ratovanje,m16,pro spike,privatni serveri,battlelog da se vidi tko ima većeg itd....a ww1 temu su stavili sigurno zato jer im je lakše radit mape nego u bf3 i 4,manje posla,veća zarada od igre itd.
dajs i ea uvijek negdje moraju zeznut,ali ovo šta fali možda uvedu sa vremenom...tako da ostaje pro ekipi igrat bf3 i bf4 ili čekat novi bf...trenutno nema ništa bolje od bf igre,ili stavit rozu haljinu pa igrat cod