malo šale
wtf? pa fps uvijek varira pobogu, osim ako imaš vsync uključen pa ne pada ispod 60... ja nemam vsync uključen i fps je većinom vjerujem i iznad 60 fps...
a da i imaš vsync uključen, ako fps padne u jednom trenu s 60 fpsa na 52, 53 ili sl. to je ok... ako padne na 30, 35 ili ispod, onda nije ok...
poanta je da se ne primjeti drop, a sad oscilira li fps ispod 60 fpsa, boli me kita..
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
Ekipa sa Buga je overhypana za igru, hehe.
Drago mi je da su optimizirali igru, šteta samo što će GTA IV biti neptimiziran još 2 godine dok novi AMD-ovi procovi od 12 jezgri ne izađu....
ne znam kaj ti hejtaš ali igra na pcu u 1080p s very high postavkama izgleda predobro...
Ali da ne bi bilo sve ružice, ima i problema s igrom... do sad mi se igra dva put crashala bez razloga, ali na par sati, ajde, još prolazi, valjda će doći patch. Interni benchmark tool mi ne radi uopće, tj. ne želi ga pokrenuti. Također, čim uključim Fraps overlay, igra se crasha. Bez njega radi super osim ta dva random CTD-a.
Ali što se tiče performansi, mogu samo reći da trenutačno imam instaliran i GTA IV: EFLC i to govno mi se na najvišim postavkama vuče u usporedbi s peticom tak da ako ništa, veliki je napredak...
EDIT: I da, ne znam kako faking promijeniti iz imperial u metric sustav, ne zelim gledati jebene milje na sat na HUD-u. Ako netko zna kako promijeniti, nek javi. Vidim da ima ekipe na netu i s metričnim sustavom, ali nitko ne zna kako se mijenja. Ne znam ovisi li o jeziku ali ni to ne vidim di se mijenja... nadam se da neću morati reinstalirati igru da promijenim...
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
vrlo humoristično... ne, fakat, ako neko skuzi kako, molio bih da javi...
Konačno dobro optimizirana igra, mada nije ni bitno kad mi troši samo 2gb rama od 4 a sve je na ultra. Ugl, predivno izgleda, predivno ide, samo halanje
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Imam sljedeću konfiguraciju, i igram na nekim medium postavkama, o high mogu samo sanjati jer odma u online igri mi fps pada kod voznje u autu i tako nekim dinamicnijim situacijama (low postavke ne postoje, tako da je medium tj. normal najmanje što mogu i tad je dobro, no i dalje nisam baš zadovoljan sa FPSom)
Dok igram single player FPS je puno veći nego u online modeu. Dakle zanima me što me u mojoj konfiguraciji ograničava i zašto nemogu igrati barem na High sa visokim FPSom. (Nagađam da bi pomoglo staviti još 4GB rama?)
MSI 890GXM-G65, AMD 890GX + SB850, S. AM3, 4xSATA RAID, DDR3 800
Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Editon, socket AM3, BOX,C3
DDR3 4GB (2x2GB) Corsair, 1600MHz, 9-9-9-24,CMX4GX3M2A1600C9
HDD SAMSUNG SpinPoint F3 1Tb 7200rpm 32MB cache Serial ATA II
XFX HD6970 2GB DDR5 880M, DVI x2, DisplayPort x2, Eyefinity
Napajanje SEASONIC 620W, SS-620GB, S12 II, aktivni PFC
Zapravo, u single playeru radi savrseno na very high, a online radi jedva na medium (low) grafičkim postavkama....
Nemam nikakvih posebnih dojmova, tu i tamo prolete 4 debila u autu koji ubijaju sve po redu, ali inače nemam loših iskustava u gta online.
Evo da javim svima, u RAMu je bio problem, kupio sam novi keks od 4GB i sad je sve super.
Mi smo odigrali malo online sa jednim domaćim youtuberom pa bacite oko ako imate dva..
Domaći youtuber, o kriste.
Evo i prvih modova koji pokušavaju popraviti vozni model, ali nažalost čini mi se da sam bar djelomice pogodio da nešto od fizike fali u samom engineu i neće se moći popraviti. Penjanje na pločnik i prelazak preko kamenja i dalje ne stvaraju nikakav udarac, body roll se ne vidi, općenito auto kao kutija koja lebdi iznad ceste. Al ajde, sad bar ne izgleda gore od Sleeping dogsa.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz