= Citat = Izvorno postao Bartuc Pregledaj post
Ja sam krenuo od prvog broja, sjećam se da je gore bila Lara Croft, ali ne sjećam se koji TR je tad bio aktualan Koliko se sjećam, taj prvi broj je bio tanašan nešto...

Do cca 100-og broja sam čitao više manje redovito, možda propustio 20ak brojeva, a nakon stotog sve manje i manje pošto je i kvaliteta počela padati. Najdraži mi je bio mislim baš taj sa Diablo 2 od Hexa, znam da sam tu i recenziju od Baldur's Gate 2 pročitao n puta, to su mi i bile najbolje igre iz tog doba. Najbolji recenzent mi je bio Goran Zec, najviše sam uživao u njegovim zajebancijama.
Korekcija, to je bio 0. broj. Cover jedinice je bio SIN

Nisam bio tolko super early da od samog starta krenem, meni je jedinica bila prva. Tek sam dosta kasnije saznao da postoji i nula, iako mi je oduvijek bilo čudno kak su to izvukli neke dobitnike u broju 1 odma U ruke mi je došo čist slučajno, stari mi je radio u tiskari, a od njegovog kolege s posla je žena radila u drugoj tiskari gdje su štancali PCPove. Tak je ćopila par komada pa je jedan do mene došo. Dobih tako par komada na preskokce, kasnije sam išo do kioska jednostavo za svaki sljedeći jer je ovo bilo nepouzdano. Skipio sam kasnije i sve koji su mi nedostajali i sve ih držim doma i dalje Zlatni dani su bili jebeni, nikad prežaljeni autori i pišanja od recenzija, fun times.