Prvi broj pcplaya koji sam kupio bio je, čini mi se, iz '98-e. Na njemu je bio naslikan Diablo i bila je unutra velika najava za Diablo2. Ne znam sada više pto je još bilo u tom broju. Imao sam dugo vremena i prvi pcplay cd koji sam posudio od frenda i nikada ga nisam vratio. Onda nisam dulje vrijeme kupovao pcplay jer sam više volio Hacker. Sljedeći broj mi je onaj narančasti, milenijski. Još se sjećam njegovog sivo narančastog cd-a sa ponajboljim izborom demoa. Sjećam se da sam kao sumanut igrao sacrifice i Dave Mirra's freesyle bmx. U časopisu je pak bilo mnogo super recenzija - no one lives forever, sacrifice, mechwarrior 4...
Nakon zoga sam opet prestao kupovati dok 2003. hake nije prestao izlaziti. Prvi broj od tada mi je upravo ovaj tvoj. Nakon toga je bio i onaj sa Elite force 2. Tu je negdje bio i broj sa max payne 2. Sjećam se da sam tog išao kupovati sa bratom - bili smo na kiosku i buraz je tražio igarete i pcplay. Baba se zeznula pa nam je časopis i cigarete umjesto 41 računala 31 kunu xD. Od tada sam manje više redovito kupovao pcplay sve do tamo negdje 2007. Mislim da je zadnji broj koji imam sa gta 4.