No, no, sljedeći SW Story ti bude o mladom Han Solou, glavni lik će biti muški i još k tome bijel, pa ćeš doći na svoje.
Mene ne smeta što je ženska glavni lik. Smeta me što je iritantna i stvarno previše Mary Sue. Pričam o onoj iz Force Awakens. Ovu novu još treba vidjeti.
Rogue One djeluje zanimljivije, ima drukčije likove nego standardni SW filmovi, malo više KOTOR-ovski, a scenografija je fenomenalna. Sve su stari brodovi, kao i u FA, ali ovdje djeluje sve nekako bolje, surovije, ali i umjetničkije prikazano.
Minus je što je redatelj isti kao i zadnje Godzille, koja je dosada nad dosadama i skroz promašen film.
Kaj je to, Big Bang Theory bez laugh tracka? Sad ne znam kad se treba smijati.
Rogue One izgleda fora. Osim comic relief robota. To je mrtvo sranje.
Najbolji robot.
![]()
meni najbolja humoristicna serija ~2015.
Silicon Valley je rulež. Još nisam pogledao s3.
~"i feel a big one coming, like a beast that needs to come outside"
...
"we live in a society god damn it"
jebena je i treća, svaku epizodu sam s guštom dočekao.
Iako je Wolverine u Japanu razočarao, ovaj se čini iznimno dobro, ali i potpuno drukčije od bilo čeka dosad izašlog u X-Men filmskom serijalu, ali i filmovima o superherojima općenito. Više vuče na Last of Us, nego bilo koje X-Men. I bit će oproštaj od dva legendarna glumca i dvije najvažnije ikone za serijal, koji su tu od početka. Trailer je vrhunski.
I najbolji film ikad vol. 2.
jebo ih wolverine vise
The Last of Mad Max.
Prvi Wolverine standalone je sakao, drugi nisam ni gledao. Ovo od oka izgleda dobro, vidjet ćemo. A Guardiansi su jako visoko postavili ljestvicu sa prvim dijelom, baš me zanima mogu li ponoviti taj uspjeh.
Drugi nažalost nije dobar, a ovaj je od istog redatelja.
No trailer mi je izvrstan.
Ali redatelj je napravio i 3:10 to Yuma remake, koji je dosta dobar, i još par cijenjenih filmova.
kad bi iz trailera izbacili "mutant" scene, večina bi pomislila da je neka drama, a ne scfi film...fala bogu da je zadnji
Najbolji film ikad!
Teaser za Blade Runner 2049:
Debilana, po ovome Deckard nije bi replikant nego čovjek a Ridley je više puta rekao obrnuto...i sad je ovdje producent i gazi to zbog novog bazena.
Inače original je više manje slučajno postao obožavan. Neke najbolje scene u filmu su improvizacija. Nakon što je snimljen flopnuo je u kinima te je tek kasnije na VHS-u postao legenda.
npr. ovdje ima dosta improvizacije skroz izvan scenarija.
Najbolji film ikad!
Ne znam kakvo čudo se mora dogoditi da ovo ne bude još jedan u nizu DC negledljivih smeća.
Jedini način za napraviti Justice League trailer dobrim.
JL trailer je jeben, jedino je Cyborg malo meh.
Držim fige da će bit dobar film, DCu u srcu.
jeben trailer, JL i SP, meni dosta za ovu godinu![]()
A Guardiansi?
A Thor?
Čak i Wonder Woman?
Neopisivo mi je prejebeno da su Keatona angažirali za Vulturea.
Samo zbog toga ću gledati film. Ali i sam trailer izgleda ok.