= Citat = Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar2 Pregledaj post
ovdje su ti materijali s osnova jave (izborna vještina) sa zagrebačkog fera, ukljucujuci knjigu boga MCa te zavrsnog ispita (2. kolokvija) od ove godine, mozda ti posluzi. ak ti treba jos nes od materijala od predmeta (popis pronadi na njihovom webu), javi.

inače, vrlo tražena kod poslodavaca ponuđena vještina jer ti za polaganje iste, uz sve ostale predmete, oduzima minimalno 20ak sati tjedno.
Hvala. No nemam koristi od toga što koliko-toliko znam Javu (nisam ju dugo koristio ali rasturao sam ju na faksu). Jednostavno se ne traži. Isto kao i C++ i slični.
Ne traže se ni strukturni jezici ni objektno orjentirani; samo baze (pod tim mislim SQL) i web tehnologije.

Ako imaš neke dobre materijale za PHP/JavaScript/Node, to mi ne bi bilo loše. Pokušao sam s ovima što imaju online tutoriale, al to je sve preslabo.
Imam neke knjige (digitalne) pa sam krenuo po tome.

= Citat = Izvorno postao Paran0a Pregledaj post
Ak se mislis sto prije zaposlit zaboravi na frameworke , pogotovo u hrvatskoj. Nauci php/sql/js/html/css (moze i wordpress tu jel vidim da cesto oglasi za php dolaze sa njim) i trazi posao. Jednom kad krenes radit mos ucit kaj te volja.
Wordpress je "kikiriki" jer se uzme gotova tema i samo se popunjava i izmjenjuje. Nema smisla učiti kada se savlada HTML i ostalo.
Bootstrap koriste skoro svi, gdje god sam vidio neki ozbiljniji web-app sve je na bootstrapu ali naravno debelo modificirano. I radio sam s time.
Na žalost posao je bio takav da se nije moglo paralelno s njim učiti i osnove (HTML, CSS, JavaScript, PHP, Ajax, ...), tako da sam više radio kao sistem administrator i software tester.

Edit: Kako sam samo ranije zaboravio Ajax, budala pisao Angular... lol