Jedan od ta dva.
Treba mi novi mobitel, neko preskupo fensi sranje, niš posebno, samo za pozive i Whatsapp. I igram Juice Jam dok serem. Kaj trenutno furaju cool klinci, ima kaj dobrog?
S7 Edge? Xperia Z5? Neki drugi?
Jedan od ta dva.
OnePlus 3
http://www.gsmarena.com/oneplus_3-7995.php
Od toga novije i qurcevije ne ide.
Ne znam, zvuči kao mob za kineske cigane.
Žena ima samsunga s6 i to je ludilo od uređaja, brijem da je s7 još veće ludilo. Maloj sam uzeo samsunga j5 i ako ne želiš bacat lovu također odličan mob, baterija od 3100 mah dura ko blesava.
Moj Huawei P8 Lite je najbrutalniji telefon koji sam imao i imam. Čuo sam da je original P8 najbolji mobitel 2015. godine. Izašao je valjda P9? Zadnji googleov nexus je Huawei?
U petak navečer sam u Dublinu na aerodromu. Bumo vidli kak bu P8 Lite radio.
Mislim da je razlika u kvaliteti i uporabljivosti puno manja između ta dva moba nego što je razlika u cijeni...u principu bolje kućište i oštrija slika.
Ma ko ga jebe, napisat ću si put od aerodroma do hostela na papir i slušat muziku u avionu dok ne rikne.
Galaxy S7 je trenutno najpametnije kupnja. Samsung je napokon napravio mobitel bez mane. Verzija od 32GB je dovoljna jer si uvijek možeš uzeti microSDXC karticu od 128GB ako budeš imao u planu snimati 4K videje.
nebi dvojio
Ubo S7 Edge. Kad je bal...
Pametno
Kad je bal, nije iPhone! XD
A neda mi se čekat jesen. iPhone ću tad uzeti.
se isplati čekat iphone 7 ili uzeti 6S? i daj javi dojmove zmazunga vedrane, jesu selfiji plastični i dalje
Jel se isplati uzimat iphone 6SE? 4 incha mi se cini premalo
Zasad sam zadovoljan sa 6s, jedino mi je žao kaj nisam uzeo 6s Plus.
Čak mi i baterija fino izgura, skinem ga s punjača između 6 i 7 i uglavnom na kraju dana (oko 23) bude na 5%.
Performanse izvrsne, sve leti.
Ak možeš nabavit po pristojnoj cijeni onda ne moraš čekati, ali obavezno idi na 64GB jer 16GB je kriminal. Ne znam kako bih izdržao da sam uzeo 16GB. Navodno će sedmica startat na 32GB pa ak zadrži cijenu 6s 16GB onda vi to moglo bit isplatljivije. Ali opet, sigurno će bit brutalno skup kod operatera.
Uglavnom, ako si se odlučio na iPhonea onda koji god da uzmeš teško da ćeš pogriješit.
A ono, 5se ti se isplati ako fakat želiš manji mob. Osobno mi je i ovih 4.7" premalo, vjerojatno bih umro na 4".
Meni mob poceo stekat zesce i androidi su mi totalno dosadili, htio bi probat iphone. Mislim da cu cekat sedmicu pa uzeti 6s ili neki k, a do tada mozda uzmem neki jeftini chinkphone.
Btw ako nekoga zanima Xiaomi Mi5 ima skoro iste specifikacije kao Galaxy S7 a kosta $375
http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5-6948.php