I to je još bio neki najjadniji za cca 120kn ak se ne varam.
Karlo ti si iz Bjelovara?
Da sad vidim da je iz Bjelovar2
ima u Bjelovaru čak i kaufland.
dobri smo.
#paperplatoongoonz
Ali nemate tramvaj.
Šta je ovo, makli su sve sa torrenta?!
Više se ništa ne može skinuti. RIP game of thrones
Da smo znali da se ciganiš za štapni mikser, kurac bi postao mod.
Pa preprodaješ tuđe upaljače?
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
E, vidio sam na prajdu neke anarho-kapitaliste. Ful mi je besmisleno i neugodno vidjeti transparent koji <3 LGBT i <3 Monsanto.............. trebao sam ja furat <3 LGBT i <3 kulen. Ne berem poveznicu?!?!? A i tko bi ikad bio za Monsanto? Nezz...
Ugl, nisam se zamarao baš previše time, al vidio sam post na fejsu i naš Boz je nekog lika nazvao idiotom jer je rekao kapitalistima da odjebu i da to nije njihova borba. Debilna rasprava se razvila koju je nepotrebno komentirat, al samo hoću čuti dal ima koga da se fura na kapitalizam tak brutalno. Da čujem zašto i to sve, jer nisam znao za tu struju do sad.
Kapitalizam je život. Da nema kapitalizma, kurac bi ti vozio Golf 7.
Recimo furanje transparenata na kojima se veliča/voli kapitalizam, TTIP i Monsanto??? Wat. Onak mozak mi je eksplodirao kad sam to vidio. I niš mi nije više jasno.
Zašto je retard? Daj neke argumente, jer ja sam na prvu pomislio nešto slično kao i on, samo s masu više zbunjenosti.
Pa da, furanje takvih transparenata na pride je fakat besmisleno.
Ali ne razumijem kako se kapitalizam i jednakost isključuju?
Kako mogućnost da ljudi posjeduju svoje poslovanje utječe na gay prava? Kako slobodna trgovina koja nam omogućuje pristup svemu što nam srce poželi ždere siromašne?
Ljudi poput tog tipa redovito koriste Facebook i serviraju svoje podatke na pladnju koje Facebook to dalje prodaje oglašivačima, sve to tipkaju na mobitelima koje ljudi u tvornicama slažu 12h na dan i kupuju u supermarketima.
Anarho-kapitalizam je retardiran, al jebemu boga ako suprotna strana nije jednako, pa možda i retardiranija.
Koji kurac je monsanto?
Ja volim raditi. To me ispunjuje i čini sretnim.
Blago tebi. Da sam barem ja tak glup.
Ajme, pa W3DR4Nu je danas imendan, on je ustvari Antun Tun. XD