Pa oni ironiziraju to ironiziranje ~meta~
https://www.facebook.com/events/1603601873205807/
Znači ovi Gatsby tulumi su najveća ironija ikad. Cijela knjiga (a vjerojatno i film) je kritika materijalizma, blještave dekadencije, ispraznih vrijednosti i raskošnih tuluma koji idu uz sve to. I onda ekipa krene radit divlje tulume sa Gatsby tematikom. Cause fuck you brain.
Pa oni ironiziraju to ironiziranje ~meta~
da.
film me je totalno razočarao.
#paperplatoongoonz
Krv vam isusovu nema me valjda godinu dana na forumu, a ovaj topik dobije jedva stranicu odonda. Jel ću ja još na kraju morat pisat postove?
Mislim, ok, praktično mi je kaj nemam puno toga propuštenog i stvarno je lakše pročitat tih pola stranice nego izignorirat pedesetak, al jebo ga kurac.
Neka mi netko da neki brzi rundown. Tko je još ostao na forumu? I koliko do toga da postane grad duhova?
dobro, znamo da je predator otvorio temu. dođi opet za godinu dana ajde
Ok, ako moram.
Wedran je bog ukusa i nemaj drugog ukusa osim njegova. Sve igre su smeće, Marijanović je državni neprijatelj broj jedan, složite mi pc za x k kuna, trkaće uredske stolice, Hansi gubi živce, Windwalkerove opaske su duhovite, iako se ne vidi, a Predator je postao lulzy žena. Niko aka headhunter aka Talični Tom je umro i pojavljuje se kao elektromagnetska interferencija koja stvara lažne impulse na nekom ethernet portu i šalje na forum nasumične postove koji se ne razlikuju previše po koherentnosti od onoga što je pisao dok je bio živ. Konzole su za prave muškarce, pc za djecu i kao pcp forumaš obavezan si dodati svog boga oca svemogućega na PSN-u nakon što platiš pristup sonyjevom svetom intranetu. Slender Man je novi ministar morala, a ja sam kupio novi volan i toliko sam prljav i pogan da koristim GNU/Linux većinu vremena i još nisam ni probao windows 10.
da jos postoji ave smajlic stavio bi dobrih 67 za ovaj dio o niki
Ako ništa, barem sam primjećen kao član društva znanog kao inventar PCPlay foruma.
Novi momak. Moguća mirkova reinkarnacija.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Bičam po psima. Živim u takvoj ulici da doslovno svaka kuća osim moje ima najmanje jednog psa. Naravno, kad se uhvate lajati, laju svi u tandemu i jebeno je nemoguće spavati. Svaki. Jebeni. Dan me bude i budem neispavan. Prosječni dan mi izgleda tako da me probude psi ujutro, zatvorim sve prozore i odem leći i onda se kasnije opet probudim skoro ugušen nasmrt.
Zadnji put sam se naspavao za uskrs, zato što nisam spavao doma
Da se neki čovjek dere tako svaki dan ujutro, ne da bi ga izmlatili, nego poznavajući moju ulicu, ima ljudi koji bi ga bili spremni ubiti samo zbog toga.
Pogotovo moj jebeni prvi susjed zatvorska ruka - bebomlatioc koji vjerojatno tuče psa pa cvili i laje svako jutro i onaj je koji me budi svako jutro. Jebemti ovaj svijet.
Idi osobno do tih ljudi i prigovori da im psi laju da nije normalno. Ili im zovi policiju ili nešto. Dok god nitko nikome ništa ne govori za takve stvari, neće nitko imati ikakve inicijative da drži neku razinu kulture nego će i dalje mirne duše terorizirati ljude sa svojim đukelama.
Nisu krivi psi.
Ma kome da pregovaram? Mislite da njih briga?
Prvo što će reći je ''odvratni čovječe, psi su zlato, kako možeš uopće govoriti protiv njih, imaju pravo lajati kako i ti imaš pravo pričati!!''. Znam to jer danas je takvo doba.
A najkritičniji pas od tog prvog susjeda, tu samo mogu dobiti metak u čelo ako budem pregovarao.
A to šta dugi kaže mi je najčešći argument koji susrećem, ali nije skroz validan, zašto?
Naprimjer, sjećam se pred par godina kad je jedan pas napao i izgrizao nasmrt nekog čovjeka na ulici, ljudi su se bunili što ga vode na uspavljivanje, jer tobože, nije pas kriv, nego vlasnik jer se nije brinuo za njega.
Što ti ljudi ne kuže je da se apsolutno ista logika može primjeniti na ljude. Ljudi koji su nasilnici, silovatelji, ubojice etc. su u ogromnoj količini slučajeva takvi jer dolaze iz takvih obitelji i jer se roditelji nisu brinuli za njih. I onda kada taj čovjek ubije drugoga, tko za njega govori da nije on kriv, nego njegovi odgajatelji?? Nitko, jer nikoga ne boli kurac za ljude, nego su samo životinje sveci.
Što mislite što bi bilo da je ovo napravio čovjek umjesto psa:
http://slobodnadalmacija.hr/dalmacij...--nikome-nista
Mislite da bi ljudi onda ovako reagirali?
Jako je tužno pomisliti da je sigurno najmanje 90% pasa zbrinuto i pokazivana im je maksimalna ljubav i briga, a za ljude sam siguran da je taj postotak ispod 50%. Jer psi su kjutić i awwww tako je sladak, a za čovjeka koga boli kurac.
I onda kao psi su neiskvareni i dobrostivi a ljudi smradovi. Možda zato što se maksimalno brinete zbog svog psa, a sina tko jebe. I psi i ljudi su životinje i funkcioniraju na isti psihološki princip, kao i sve životinje. Jebem vam pleme.
Možda zato jer su ljudi naprednija bića kojima je evolucijom podarena slobodna volja i moć rasuđivanja pa stoga i trebaju podnijeti veću odgovornost i posljedice? Naravno ako je netko bolestan/retardiran da onda treba imati i ima neke olakotne posljedice. Pas je životinja i radi kako ga naučiš ili kako si ga pazio ako je agresivne naravi.
Idi ranije spavati jebiga.
Nema veze. Jesi li primjetio da su ti ''nasilnici'' u globalu sve priglupi ljudi koji ne mogu pojmiti kakvu štetu čine drugima ili ih nije briga? Ista stvar kao psi. Ako ih učiš dobroti, bit će dobri, ako ih učiš o zlu, bit će zločesti.
I to isto ne opovrgava činjenicu da se ljudi puno više brinu za pse nego ljude. Da tko udre psa, rulja bi ga linčevala, a kada mlate momka, to je sve život.
Ne govorim ja loše protiv pasa ili išta takvo, samo vučem neke usporedbe. Naravno, činjenica još uvijek stoji da bi ti psi bili puno mirniji da se vlasnici brinu o njima, ali me svejedno to nesnosno nervira. Naprimjer, ova susjeda s druge strane je uzela bebu huskija jer je awwww widi ga bucbucu kako je slatkiii joj mawa beba, a sada kad je narastao ih boli kurac i drže ga zaključanog na balkonu 24/7, pa ga cijelo vrijeme viđam kako stoji na 2 noge naslonjen na prozor i zavija. Doslovno zavija, kao vuk.
Volim životinje i sve, ali fookin 'ell, jel morate baš svi imat jebenog pasa? Ako morate, bar se pravilno brinite o njemu.
This.
Osim toga normalno da je čovjek odgovoran. Čovjek je inteligentno biće od kojeg se to i očekuje kako i reče dugi, pa neka ga se kazni što je budala. Kao što oružje ne ubija ljude, nego drugi ljudi svojom odlukom, tako pas predstavlja opasnost i teret drugim ljudima kao posljedica neodgovornosti vlasnika.
Je ali sama činjenica što možeš potpuno usporediti ta dva slučaja, čovjekov odgoj s pasjim i kako se ponašaju kao ishod istoga, znači da čovjek nije puno odgovorniji od psa. Drugim riječima, ako za čovjeka vrijedi isto što i za psa, a to je da će se ponašati onako kako je odgojen, a ne kako on moralno odluči, pobija vašu tvrdnju, bar donekle.
Al e, da ne sidetrackamo tko je odgovoran a tko ne, kakva jebena policija? Kao da će išta učiniti. To da ti psi laju u 2 ujutro, bila bi druga stvar, ali oni počnu oko 8 uri, kada sam ja u dubokom snu. Ili bi bar bio, da nema tih pilana. Isto tako, ako se rano digneš i odlučiš odspavati malo nakon ručka, tough fucking luck.
Ne može se tu apsolutno ništa učiniti. Volim sve životinje, ali ne želim krenuti na veliki killing spree pasa jer se ne mogu naspavati normalno niti jedan jebeni dan.