= Citat = Izvorno postao Maloki Pregledaj post
Da, mislio sam na to riktanje gamepada.

Iskreno, ne znam o kakvom ostajanju u toku pričaš. Prošlo je vrijeme ogromnih skokova u kvaliteti grafike. Jel ti Fallout 4 izgleda jebeno napredna igra pa zbog toga ne radi kak se spada? Ili je to možda ipak do nesposobnog deva?

Najsmješnije od svega mi je to da se u doba kad su stvarno bili brutalni skokovi u grafici(PS1, PS2, N64...) nitko nije zamarao rezolucijom i framerateom. Konzole su se prodavale luđački i nikog nije bolio kurac što su PCjevi toliko nadmoćniji i sposobniji.
Ali bila su druga vremena. Daleko manji broj igara je bio dostupan istovremeno na svim platformama. Mislim da je sve teže uvjeriti nekoga sa sposobnijim PC-om da uz to kupi i konzolu. Na prste jedne ruke nabrojiš PS4 naslove zbog kojih se ta investicija isplati, a i sve te neke prednosti konzola koje su prije bile selling point su sad puno manji faktor. Bez obzira što kvaliteta grafike ne napreduje više ogromnim koracima, dolazi VR, dolaze 120HZ GSync monitori i sve to traži snagu koju trenutne konzole jednostavno nemaju. Jer šta je da je, jedan Uncharted 3 izgleda nevjerojatno s obzirom na hardver na kojem je napravljen, ali ova generacija konzola sigurno neće izdržati 10 godina. Pitanje je dal će i 7.

A i sami developeri su najavljivali "next gen" konzole kao sposobne gurati igre u Full HD na 60 FPS-a, kad ono, Witcher 3 u jedva 25.

Nekakva značajnija promjena što se konzola tiče je sigurna, samo je pitanje kakva će točno biti.