To sam tu u komšiluku preko špage ekspresno dobio. Nema ih niđe.
Te plave... trebam i ja.![]()
To sam tu u komšiluku preko špage ekspresno dobio. Nema ih niđe.
New SSD
Što treba podesit najbolje u biosu i Windowsima da bi izvukao maksimum iz njega?
Nemojte linkove samo, a konfa je u sigu.
AHCi svakako.
Isključiti hibernaciju.
Možeš eventualno probati program SSD Fresh, meni se pokazao kao jako dobar.
Ok, tnx svima.
Popalio i pogasio sve điđe kaj ste rekli i kaj sam pročitao.
Je li ok test prošao?
![]()
Ček, pa nisi stavio gore najnoviji firmware![]()
Evo sad jesam, baš prije minutu.
![]()
Isključi taj rapid mode. Samo će ti smrdati disk, nema šanse da razliku osjetiš u radu - samo u benchmarcima.
Jel ti to prvi SSD? Ako je, kako ti se sviđa brzina kompa?
Samo ostavi rapid, Marijanovic to nema pa je ljubomoran. Nema ti kaj smrdati, jer koristi sistemsku memoriju za keš tak da manje naprežeš SSD jer se trenutni rad sprema u sistemski ram, a i lijepo je vidjeti kako to rastura u čmarkovima.
Imam OCZ Agility3 60GB već valjda četiri godine. Danas ga poklonio frendu.
Sad ću vidjeti kako rade učitavanja sa CoD:BO3 kojeg skoro jedino i igram, jer nisam mogao to imat instalirano na onak mali SSD.
Ma super stvar istina. Totalno sam odahnuo sada, to je odlična kupovina. A Magician je ful jednostavan. Ma sve super sve pet!![]()
Bilo mi dosadno ba ubo danas ovo
https://www.youtube.com/watch?v=e8B11DhgOgg
Tipkovnica je tenk, ima valjda pet kila. Tipke iznimno ugodne (Rubber Dome), osvjetljenje je tak/tak malo smetaju nalijepljena naša slova, dizajn mi općenito paše. Mana mali enter i ima žicu ali sobzirom koliko je masivna i nije za drugo nego da nepomično leži na stolu. Za mobilnost ostala K360.
Sve je OK dok ne kupim konzolu.
Ja bi jeftinu gejmersku tenkeyless membransku tipkovnicu =(
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Znam, ali ipak bih žicu i barem 4-KRO =(
Volio bih G410, ali nisam lud dati ~1100 KN![]()
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Moja G710+ uopće nije nešto glasna. Na poslu sam na dvije SteelSeries 7G (dakle MX black) stavio gumene ublaživače, kolegama su bile bučne (ali ih obožavaju za programiranje) i sada kažu da im je puno bolje.
Dakle preporučam te "o-rings" gumice; za 10 Kn s eBaya svakako bolje s njima nego bez.
Nemam baš osjećaja za tipkanje, pa moguće da i jesam slonKakvi bi bili brown switchevi sa O-ringovima?
Mekani, relativno tihi, izvrsni.
http://www.keyboardco.com/blog/index...ical-switches/
Ako si baš slon što se tiče tipkanja tj ako si naviako lupati tipke ko manijak - onda trebaš nešto tvrđe.
Recimo MX Black ili MX Green, eventualno MX Blue. S tim da su i Green i Blue relativno glasni, pošto su i taktilni i clicky.
Black i Red su linearni i nisu clicky. Brown je taktilni ali isto nije clicky.
Taktilni "zapinju" na pola hoda tipke (tako da osjetiš kada je tipka uhvatila - omogućuju da se ispraksaš za brže tipkanje). Linearni nemaju tog zapinjanja.
Clicky znači da prave klik zvuk na pola hoda tipke, s tim da (koliko je meni poznato) ne postoji linearan clicky Cherry MX switch.
Mehaničke imaju taj "tupi" zvuk kada tipku stisneš do dna. Zvuk udaranja plastike o metal. O-ringovi jednostavno taj zvuk stišavaju.
Tipka manje hoda (recimo 3.4mm umjesto 4mm) i nema tog udaranja toliko (jer guma ublaži).
@Kostolomac
Uštedi još tih parsto kuna i kupi najbolju G910 orion spark.