šta izgleda bolje? kad nemaš bradu? i kad si ful kratko ošišan?
nezz nikda nisam kužio te brije.
na poslu bi jedino trebalo bitno kako radiš taj posao i ništa drugo. (i da se 'normalno' ponašaš ofc)
isto kako bi i na faksu jedino trebalo biti bitno kakav si na njemu a ne šta oblačiš i kakvu bradu i frizuru imaš.
nismo u 1700. godini.
#paperplatoongoonz
Ja općenito ne pridodajem neku važnost kako je netko obučen niti primjetim osim ako baš ne nosi neke kričave boje.
Znate ono kad igrate igru ili gledate crtic i tocno znate koja se vrata trebaju otvorit ( ili koja ce se otvorit) . Tak se i nove suze isticu.
Natjerali ste me da odem kupiti nove hlace, kosulju a mozda i parfem. U Osijeku sam, pravac Portanova. Bravo vi.
Jest ja primjetim tenisice kod frendova jer su šajni i nove naspram starih koje furaju. Ali nove cipele ne primjetim jer ekipa održava cipele pa se ne kuži tolko.
Cipele? Ko nosi cipele u svakodnevnom zivotu
Par ljudi sa filozofskog su mi bliski frendovi.
zaš' mi nisi odgovorio na pitanje iznad marijanoviću?
fakat me zanima odgovor.
#paperplatoongoonz
pricao sam o odjeci. brada je zakon ak je gusta poput tvoje. problem nastaje sto znam ljude koji imaju bradu negdje na polovici izmedu mojih facial pubesa i tvoje (tj bliže mojoj neg tvojoj) i masu je puštaju i to fakat ne izgleda decent. i sad recimo imaš situaciju gdje poslodavac jednom covjeku mora rec da bi se trebao obrijat (rijetku bradu), a tebi ne jer imas seksi bradu.
ne moze se takva revolucija (odjeca na poslu) desit jer su tebi klijenti i stereotipno retardirano zadrti demokrscani i ljudi koje boli kurac i zenske koje ce te gledat ko klosara ak si u trenirci na poslu (il igdje) te time potencijalno smanjujes klijentelu.
a sto se tice toga da moras furat duge hlace po ljeti, žalujem te.. al mozda je i bolje tako jer imas freaky blijede noge pa bi i time mozda nekoga oterao.![]()
Prije sat i pol dosao iz Portanove bogatiji za jedne jeans hlače, dvije kosulje i sportski sako.
Sto se cipela tice, cipele nose cak i konobari u hotelima. Svatko tko drzi do sebe nosi cipele. Tenisice su za sportske aktivnosti, rekreaciju, odlazak do prijatelja ili trgovine, dulja putovanja vlakom ili avionom i slicno. Neces patike obuc na odijelo kao sto neces ni cipele na tuta look.
Daj slikaj to ili napravi unboxing iz vrećice. Zašto nisi umjesto tih krpa kupio parfem?
Trenutno mi je bila preca promjena dijela garderobe nego mirisa. Iduci miris racunam oko Uskrsa ili cak i kasnije.
Stalno nosim tenisice, cipele i odjelo sam zadnji put obukao na maturalnoj večeri pred skoro 6 godina.
U ove hladnije dane uglavnom nosim kapuljače na zakopčavanje, traperice i bijele tene na kojima sam upravo primjetio mrlju curryja jer sam pred par dana bio lijen izut se dok sam kuhao.
Firma mi još nije propala, čak bilježim rast.
Kako tvoj pripravnički posao?
Sta da polozim? Nisam vas skuzio. Nesto za uređenje automobila? Gluposti, da bi uredio automobil ne trebas nista polagati, samo trebas oprat i usisat a to moze svatko tko si da truda.
Đe zapelo?