Mobitel 4000 kuna? Lol
http://www.tia-mobiteli.hr/detaljan-...spx?gid=397311
http://iponcomp.hr/webshop/product/l...b_crno/1287727
Makar neznam koja od te 2 stranice izgleda gore.
Mobitel 4000 kuna? Lol
Nemoj bit škrti čoban i gledati u nečiji novčanik. Ako se nekome daje milijardu kuna za mobitel, sigurno je taj mob jebena stvar i vrijedi tu lovu.
Frend pred malo uzeo Xiaomi Redmi Note 2. Zvijer za ~1200 KN. Jedino bih osobno volio ekran do 5" i 3GB RAM-a.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Taj mobitel košta 100kn u tvornici. Koga vi trolate?
I kaj nema taj tačviz na google playu lol.
Veliki ekran fhd je rekao da treba i min. Android 5 i to je ok. Zašto mu želiš utrpati totalno glupe funkcije koje nemaju smisla a dižu cijenu previše.
OS je živo smrdljivo sranje. Nema načina osim gnjusnog iTunesa da prebaciš npr. muziku na njega, dok na Androidu bar to možeš ručno ili na 100 drugih načina pomoću desktop aplikacija i ko zna čega. Filmove i video ne želim ni pokušavat. Također, svi fileovi, npr. dokumenti i slično su vezani za pojedine aplikacije i nema boga da ćeš otvoriti fajl iz jedne aplikacije u drugoj. Nekakva osnovna funkcionalnost za jebeno džepno računalo koje je smartphone i bilo kakav računalni device je da možeš manipulirati datotekama onako kako želiš i otvaraš s čime god želiš, a ne da moraš syncat da bi si prebacio fajl koji već imaš na telefonu s jedne aplikacije na drugu. Da ne spominjem ove neke afere sa povučenim aplikacijama ili što već.
Da, radi fluidnije od Androida i brži je. Međutim, pošto živimo u doba kada ti treba quad core arm procesor od par gigaherca i minimalno 700 MB rama da bi fluidno surfao po netu sa najpopularnijim mobilnim OS-om, to postignuće dođe isto kao zdravom čovjeku zlatna medalja na paraolimpijadi.
Ja imam HTC Desire 620 i ne znam je li to do Androida općenito ili to uređaja, ali mrzim ga iz dna duše. Toliko blokavanja na komadu elektronike nisam od 2005. osjetio.
Shipaju mob s 8 GB memorije, a čim mu prismrdiš se 5.5 GB napuni. Lol
iPhone trebaju kupovat ljudi koji nezele ili neznaju pazit na mob. Pa nek im apple kontrolira kako ko i sta. Normalno da ce i brze radit.
Ajmo ovako; LG G3 naspram Lenovo Vibe P1. Lenovo je puno jeftiniji.
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=6294
Više me vuče Lenovo, ali mu fali infrared s kojim bih si mogao paliti projektor, televizor i slično.
Prvi put čujem za Lenovo Zuk Z1, a koliko vidim baš ga i nema po trgovinama (u jednoj u kojoj ima košta 3000 Kn).
U majku ti, kao ruski borbeni avion.
Dobro Niko govori, pazi kakvu bateriju mobitel ima.
Znači imaš RAM, ekran (veličina, rezolucija) baterija i proc. Znači u android možeš svakakvih govana stavit, pa vidi kak će ti radit.
Ali što se mene tiče, najskuplji je ekran a ovo ostalo sve isti kurac.
marjanović trebaš vidjet za kaj će ti mobitel uopće koristit i tak dalje. Neznam, nisi puno informacija dao nego samo koliko love imaš zato je malo glupo ne...
ak ti je do kurčenja uzmi ajfon i jedi paštetu.
Priča mi sada prijatelj da Li-Ion baterije imaju oko 1500 punjenja dok Li-Polymer imaju tek oko 500.
I kaže da su Li-Po eksplozivne, da nije dobar izbor.
Vedro, mob bi mi koristio za poruke, telefoniranje, fotografiranje, eventualno snimanje videa, možda malo Fallout Shelter (prestao sam na tabletu) te gledanje videa ponekad i slično. I da, net ponekad.
Možda bi mi zamijenio i tablet - zbog veće reze i veće snage. A i da imam opet dobar mobitel nakon nekog vremena.
Chameleon, u kojem stoljeću ti živiš? Stvari tako ne funkcioniraju godinama. U biti, glup si i updateaj si podatke u glavi.
Jel istina da su Litij-Plimer baterije toliko lošije od Litij-ionskih?
Evo proučio sam, Li-Po baterije su bolje. Mogu podnijeti manje punjenja (teoretski) i skuplje su za izraditi ali zato su lakše, manje, lakše za oblikovati, kapacitetnije, sigurnije (drastično manja vjerojatnost za zapaljenje ili eksploziju) i svakako novije.
Biti će Lenovo Vibe P1.
Nego, za iPhone, ja ne bi, previše mi je zatvoren taj sustav. To je za amere.