@Hex, ja sam bio pre zadovoljan sa Win8.1 (za klasu bolji od 7 kad se sredi), a Win10 mi je još stepenicu draži nego Win8.1. Kad bu ti dosadno, pređi![]()
edit,
niš od toga, pratim upute ali meni se ne pojavljuje ta dodatna opcija ili sam glup.
Budem vjerojatno do kraja godine. Također koristim 8.1 oduvijek i meni je skroz ok. Je da ima nepotrebnih pizdarija, ali ljudi pretjeruju. Isto ko i kad tvrde da je Vista bila katastrofa, a 7 koja je kao savršena je ustvari service pack za Vistu.
Proradilo nakon što sam uključio hibernaciju. Fakat je brzo, nekoliko sekundi poput osmice samo kaj to nije poštono ugašen kom ali budem ostavio tako.
Ne vjerujem da taj fičer valja/šljaka kada se komp isključuje iz struje.
Možda ventove da promjeniš?
Ovaj program je tako bolesno broken. Kupim brutalan ssd i core i7 da mi boot bude brutalan i prvo vrijeme izmjeri 6 sekundi, a na drugom vremenu čeka da se logira steam hahaha.
Tko još pali Steam skupa s kompom?
Haha. Pa to je program koji treba samo kada želiš igrati neku igru koju imaš na Steamu. Jedino što on radi tokom boota je da uspori sam boot i to ne za malo. Nema smisla imati ga stalno pokrenuto.
Ništa od moga klokanja na 4,1 gigaherc. Jučer bio na jutubu neko vrijeme, izbaci grešku da se mora ugasit komp, ne radi miš nakon svega. Obriso windows, flešo bios, ugasio turbo i sad radi na 3,5 gigaherca. Jebem ti mater više...
Drugim riječima puštaš sve bez kontrole. Vrlo disciplinirano.
Softveru, uvodim ti disciplinu od sutra. Koji kurac lol?
lol je outdated, više se ni na Facebooku ne koristi. Toliko o tvojim poimanjima.
thats so computers
kljasd
“kljasd” was a term created on July 29 of 2015. It was an attempt to make an alternative to outdated terms such as “lol” or “kek”. It was suggested when an anonymous user on 4chan believed it would be the next trend. It was later posted on reddit by /u/jjgra.
It was purposefully made hard to be pronounced in real life, however some users have suggested it be pronounced as “kill-jazzed”.
![]()
horibru
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
JUST
Ne znam ja na čemu si ti, al na nečemu očito jesi jer ti ne smeta nepotrebna potrošnja struje, višak vremena i trgovina kao alat za chat, moguće da si na višku financija ili nešto takvo.
Ti si jedini ovdje koji ima visak vremena ROFL
Al zato imas dovoljno vremena solit pamet svima , il si glup il seres.