Inače brutala od napajanja. Ne može bolje. http://www.hardocp.com/article/2014/...w#.VhK863qqpBd
Ja sam svoj komp složio neki dan, a kupio sam danas novo napajanje i moram samo to zamijenit, tak da čekam sunce vani, pa stavim prave slike.
![]()
![]()
Inače brutala od napajanja. Ne može bolje. http://www.hardocp.com/article/2014/...w#.VhK863qqpBd
Pa je u pravu si, ali malo jači lim ne bi bio na odmet.
Posljednja lakša operacija uspješno privedena kraju. Svapao napajanja. Maloprije uslikano. Zaboravio cablemanagement iza koji je brutala, al nema veze.
Okinem još jednu po danu kada bude sunca i to je to.
![]()
![]()
![]()
![]()
Lijepo.
Zbog cega pci-e power kabel nije sproveden od iza? Meni to kako je izgleda nekako van mjesta...
Nego, zaboravio sam napisati, sviđa mi se kućuište, i sam planiram uskoro promijeniti svoje za nešto bolje ali ne bih išao na bijelo i mora biti uže od 23cm.
Sljedeće sam odlučio kupiti FX-9590.
Napajanje dobro došlo, a grafa sva sretna.
H440 i slični NZXTovi modeli mi se sviđaju, samo što je mana - treba mi 1 ODD 5.25" slot a ovi ga nemaju.
Jesi siguran da baš želiš FX 9590? Ne misliš da je ispaltivije uzeti 8300 i onda ga clockati koliko ide (a bome ide)?
Nema šanse da se idem jebavati klokanjem proca za gotovo 2ghz.
Ili s eBaya adapter za na USB...
Ne bi to preporučio ni najgorem neprijatelju. Pre skup, guta užasno puno struje a kada su igre u pitanju u odnosu na isti procesor sa 500 mhz-a manje, što može baš svaki 8300 na 4.5, donosi svega nekoliko fps-ova više. Kod FX-a ovreklokom, a 9590 je overklokirani FX na 1.5+ v core, performanse ne rastu proporcionalno kloku. Ono što raste je potrošnja u nebesa. Ne traba ti procesor koji lupa i preko 250 wata. Ili kupi 8300/ 8320e pa klokaj bez dizanja napona ili prodaj sve i kupi i5.
8350 ovdje košta 1500 kuna, a 9590 za istu cijenu nabavim vani, koji eto mrvicu brži a jako napajanje već imam.
Ne znam fakat kaj da napravim.
A ne želim kupovat i5 jer je preskup, a želim sada iz gušta složit AMD i izvuć max iz svega.
Na tvom mjestu ne bi mijenjao ništa. Koristi komp tako kako je jer za tu tvoju grafu i taj 6300 koji imaš je OK. Iduće godine dolazi Zen i novi Intel procesori i tak dalje. Sad je najgore vrijeme ulagati u hardver, nisi ni tu grafu trebao kupovati, jer druge godine stiže mala revolucija u grafičkim karticama.
iz gušta vadit max iz AMDa radiš klokanjemRađe na i5 potegni ak tolko sa parama raspolažeš. 4460 nađeš na oglasima za soma i parsto kn sa garancijom. A i da je bez garancije, ak se upali prvi put, niš mu neće bit ubuduće. Procevi su valjda najsigurniji za polovni buy.
Moguće ali buš sjetio ovih postova na proljeće druge godine.
haha! ja bu to napravio, vjeruj meni!
FX 8300 nije 1500 već 1000 Kn. A svaki fx 83x0 je jedan te isti procesor, razlika je u tvornički postavljenom taktu i/ili naponu.
Znači 200mhz vuče 25W.
Sa 3,4 na 4,2ghz bez razlike u TDP. Čudno mi nešto.
![]()