Koji butthurt. Uzeo bi ga isto kao i DS 1 i 2, zašto kenjuckaš![]()
Lol daj jesi ti normalan, pa ovako plejke ne zvuče. Ovo je dugi tu ko i svaki put tražio nešto što njemu ide u prilog. Kao što se onaj Until Dawn nabavi bez problema za 250kn, a ovaj traži najskuplji dućan pa linka to kao relevantnu cijenu lol. Ovo sad valjda pola dana tražii par glasnijih konzola u CIJELOM svijetu, pa je ovaj tu usporedio poluispravnu plejku s ispravnom da se vidi "superiorna razlika u tišini između modela". Rofl.
Mislio sam ga isprobati i malo se zajebavati s njim ali mi to stvarno ne treba. Neću ga ni otpakirat. Ako hoćeš javim ti se kad uzmem za 10-tak dana pa možemo neku zamjenu za igre dogovorit.
btw. Falus kad uzimaš četvorku?
Vata za uši nije skupa, LOL.
Kupit ću odmah čim dobijem pare.
I testirat ću samo za tebe.
Bolje ikad nego nikad.Evo ti par savjeta da ne rikne jedan dan nakon isteka garancije.
https://www.youtube.com/watch?v=mKKGEKh8yWA
Hvala, budem otvorio link kasnije.
Ma nema problema, tu sam da pomognem![]()
Vidim, hvala nema problema.
Kako ovo lepo zgleda
Da srezat broj oružja na 10 je bila super ideja. Napravit oklope beskorisnima isto. Level dizaj je ista fora kao Dark Souls samo što sve lokacije izgledaju jednako. Prije si imao izbog između brdo buildova,oklopa,štitova,oružja. Sad možeš izabrat jedno oružje koje ima dva moda i onda pumpaš statse koji dobro scaleaju s tim što si izabrao.
Evo i za dugog jedan video da i njemu pomognem malo
Ekšuli prvi i drugi PS sam otvarao par puta. Prvi nije htio očitavat diskove pa sam izvadio motorić i laser i tak bi vani normalno radio bez kućišta. Dvojke sam imao 3 komada mislim, otvarao i čistio prašinu, a i gledao sam dok je lik vadio Mars i lemio Messiah čip unutra.