To je stara konzola sa većim diskom ako se ne varam. Ova nova osim većeg diska ima i promjene u vidu manje matične ploče, manje potrošnje, manjeg zagrijavanja što znači i tišu konzolu...mislim da su te trenutno dostupne samu Japanu.
To je stara konzola sa većim diskom ako se ne varam. Ova nova osim većeg diska ima i promjene u vidu manje matične ploče, manje potrošnje, manjeg zagrijavanja što znači i tišu konzolu...mislim da su te trenutno dostupne samu Japanu.
Nisu. MGS izdanje ima posljednju reviziju konzole...
...što dovodi do pitanja koga uopće briga za te stvari. Osim PC igrača koji ionako neće kupiti konzolu, ali su uvijek opterećeni revizijama hardvera i drugim potpuno nebitnim stvarima.
Microsoft će sigurno požuriti sa novom konzolom, Sony će onda pratiti, kaj drugo. Uostalom 2018 je još jako daleko u hradveskom smislu i to je 5-6 godina životnog vijeka konzole. Ništa čudno.
2018. je tu za dvije godine. Što bi značilo da već 2017. moraju najaviti nove konzole, što neće.
Bit će tu još puno igri za odigrati. Odnosno interaktivnih filmova za pogledati, jel da Dugi?
Ne pamtim kada je neka generacija konzola imala slabije ekskluzive.
Lol, ovo je sigurno Sonyev najjači lineup u prve dvije godine ikad. PS3 je imao puno slabije ekskluzive i puno manji broj njih. Ovaj put su manje-više sve vrhunske igre. A bar njima nije bad potrošiti brdo para na produkciju. Sad kad se Santa Monica zalaufa, pa Naughty Dogova iduća igra, Dreams od Media Moleculea, David Cageova iduća igra. Brutala...
Nastavci, remasteri ili stilski nastavci. Loše.
Naravno da je problem.
Koji su to novi ekskluzivni IPjevi i da su dobri...ono da ne padnu u zaborav nakon mjesec dana?
Niti je nov niti je igra.
Izgleda da dugi kući ima 3 konzole, a Xero je sve igre odgledao na jutubu.DD
He,he super si mi odgovorio. Čekam da spomeneš The Order kao ultamitivni novi QTE IP, LOL
Ja se 15-og idem zaletit do Sancta Domenice i uzimam na 12 rata. Nadam se da će ostat još onih paketa, PS4+PS TV+Driveclub SE za 3300kn. Uzmi to ko i ja. Taj PS TV mi izgleda ko žešće nepotrebno smeće, al ga ionako u najgoru ruku lako kasnije zamjeniš s nekom igrom.
Inače ako te boli penisić za to dal su igre u kutiji i sličnim sranjima uvijek se prodaju promo diskovi po niskim cijenama. Oko 200kn dan-dva iza release day-a.
Ja sam se za igre pripremio pa me već čeka Killzone Shadowfall, Order 1886, Until Dawn i InFamous Second Son.
Ako ti ne treba PS TV, možemo dogovorit kakve igre za njega. Samo javi što ti se igra.
Ili mi prodaš pa ušparaš na plejki.
Na trenutke skoro i 80 db, pa ti kupi bilo koju reviziju![]()
Moj usisivač i kosilica zajedno nisu toliko glasni![]()
Ljubomorko.
Da je na PC-u, vikao bi da je najbolja igra ikad.
Kužim ovog dugog koji sere po svemu i čije mišljenje poštujem kolko i mišljenje prosječnog talibana.
Kužim i tebe dok hejtaš Until Dawn i slično, ok nisu tvoj tip igara.
Ali Bloodborne, jebemu, Souls u srži i evolucija u gameplayu i level dizajnu.
Igram upravo DS2 i uživam, ali nakon BB je trom i manje dinamičan.
Čak igram i bez štita, zahvaljujući BB-u, što mi je prije bilo nezamislivo.
I čudim se kako je igra lagana, Sinnerica i Royal Rat Authority iz prve, jedino me Pursuer dvaput zatuko i Sentineli jednom.
Pa većina Souls bosseva je lagana. Ništa novo. Da je Bloodborne na PC-u vjerovatno ne bih ga ni piratizirao. Za razliku od DKS 1 i 2 koje sam kupio čim su izašli. Čak sam i sve DLCove za DKS2 uzeo. Možda jedino, ako neki mjesec baš ništa novo ne izlazi i dosadno mi je skinio bih Bloodborne, ako je port dobar, ali da dajem novce za to nema šanse.