Meni se to desilo jednom u inFamousu. Ukoliko se desi svakom tisućitom igraču i to samo jednom - nije neki problem. Problem je kad imaš situaciju kao u Unityju gdje svi imaju hrpu problema (ili su bar imali prije patcheva, ne znam kolko su popravili).
Ja gledam samo jutub kilopove, a ne streamove.
Može se dogodit, al tu se stalno događa.
Ima netko da je napravio pre-order na g2play? ne znam koji kurac gadovi čekaju sa slanjem keyeva... što god sam do sad tamo uzeo, dobio sam barem par dana prije launcha key, ovo izlazi za cca. 12 sati, još nema keya, da im pizda materina...
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
Ja sam napravio Pre Order na Pirat Bayu.
Kad si loša osoba.
nevermind, digao sam ticket na g2playu, rekli da će početi slati keyeve oko pola noći s danas na sutra...
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
Jedino za preorder direkt preko Steama možeš biti siguran da ćeš igrati čim se može. Sve ovo drugo gdje ti naknadno dostavljaju key je li-la. A i spominje se nešto da bi day one patch mogao biti popriličan.
Još uvijek nema ni jedne PC recenzije, čudno. Nabaci tu dojmove čim stigneš.
Za PS4 day-one patch će biti otprilike pola GB tako da ne vjerujem da će se za PC bitno razlikovati. Osim ako im je PC verzija sfušana.
To je zato što je PS4 verzija leakana već prije tjedan dana, a za PC verziju su još uvijek nešta optimizirali. Isto će bit day one path od nekih 450 mega.
patch od 450 megi je ništa.
Navodno dosta poboljšava performanse. Bar na PS4. Ima klip na jutub nekog lika kako igra na i3,8 giga rama i R7 250x na medium detaljima. Avg fps mu je 35,min 19, a max 58. Pretpostavljam da nema taj patch pa sad zamislite kako će vama radit.
nikako
ali koga jebe, igra izgleda duplo bolje od bilokakvog smeća trenutno na tržištu
Pa kakav to komp imaš?
Igra je jako šlampava i combat je poprilično užasan. Jedino lošije od combata je UI.
Prekrasno izgleda tho.
Dobro Maloki bio si dosta humorističan u zadnje vrijeme sad malo ozbiljnosti.
Ja već igrao 3 sata. Najbolja igra ikad.
Jašem konja i u pol galopa frajer nestane i Geralt nastavi pješice. Wtf!!!??? Bar sam snimio.
Daj video nevideo postavi taj video.
Ti bar imaš dobar trening za nedovršene igre. Igraš Project Cars.
Šta je tebi to u sigu Wedrane?
Ja sam ono napisao jer sam se nadao da si i dalje dobar čovjek, ali sve više mi se čini da su te konzole ubile.
Pa da ti je igra smeće. Ali ti očito nisi shvatio poantu da hoću reć da ako ti se igra i svidi sad ne smiješ reć da ti je dobra jer se to ne slaže s Vedraninim pljuvanjem igre zadnjih 2 godine. Tebi su super prva 2 Witchera, onda je Veki počeo kakit po njima, pa su ti postale ok igre s hrpom mana. Sad nasreću se nisi uvalio i rekao da je igra dobra pa je možeš pljuvat od početka.
Igra bi bila prejebena da nema 2 ogromne mane. To je stvarno sramotno malen broja auta s obzirom na najave "huge car list" i slične gluposti i stvarno hrpu bugova i glitcheva gdje igra izgleda ko da je još u beta fazi. Inače ako sve štima igra je prejebena i stvarno ima hrpu pizdarija i detalja. I meni najvažnije, jebenu karijeru.