Ne znam ako ste gledali koji stream, ali igra izgleda baš užasno. Baš ono hrpa glitcheva, questovi užasni, inventar najgori ikad, hrpa predugih loadinga, razgovora, animacije svega užasne.
Ja razmišljam da otkažem TGC preorder i uzmem ovdje, al 150kn mi je prevelika razlika.
Ne znam ako ste gledali koji stream, ali igra izgleda baš užasno. Baš ono hrpa glitcheva, questovi užasni, inventar najgori ikad, hrpa predugih loadinga, razgovora, animacije svega užasne.
Ne gledam streamove, pogledao sam 2-3 reviewa na Youtubeu i vizualno igra odlično izgleda. Glitcheva će sigurno biti no to će uglavnom popraviti kroz patcheve. Questovi su sigurno bolji od većine RPG-ova, inventar nisam vidio no ne može biti gori od Skyrimovog. Razgovori mogu trajati, meni se sviđa Witcherov svijet i likovi u prethodnim nastavcima su bili odlično napravljeni tako da vjerujem da će mi biti gušt pratiti dijaloge. Samo da ne bude baš toliko politike kao u dvojci.
@W3DR4N
Unatoč svemu nabrojanom nabavljaš igru jel?
To kaj sam ja vidio se ne može riješiti patchevima. Al da, nabavlja se.
Možda 9.2 od 100 hehe.
Igra ima više bugova nego sve ostalo zajedno što sam vidio u zadnje 2-3 godine.
Ne, ali igra ima nekakav underground hype.
Ma kakvi oblaci sumnje, ovo je uz Bloodborne, Arkham Knight i Phantom Pain najjači naslov ove godine, pogotovo nakon što su neke igre odgođene. Rocksteadyju, From Softwareu, CDProjektu i Kojimi vjerujem da će isporučit barem dobar proizvod, a vjerojatno i više od toga. Uostalom, Bloodborne je već vani i svi su zadovoljni igrom, a Witcher 3 nije dosad dobio manje od 8/10 (barem kolko sam ja pratio recenzije).
Da, ali te igre su dovršene, a Witcher nije.
I ovaj kanal stavi na sub odmah
https://www.youtube.com/channel/UCi-...Fvri0zSx8zu-iQ
Frajer ide kroz grad, propadne kroz zemlju i umre. To fakat nisam vidio ni u najvećem smeću tipa Gothic.
Radi takvih gamebreaking bugova najbolje ne igrat igru. Kak si dev može tako nešta dopustit?
Staviš tri najdotjeranije bug-free igre i usporediš ih s neigrivo bugovitim Witcherom. Bravo.
Stavio sam igre koje imaju identičan bug zbog kojeg si posrao Witcher. Bug na koji vjerojatno nećeš naići kao što nisi ni u tim igrama.