Whiplash.
Mljac.
The Evil Dead
7/10
Generična priča i loši likovi. Odlična kamera, ima stvarno zanimljivih POV shotova i kuteva snimanja. Očajna gluma, izgleda kao da su svi ravnodušni na sve što se događa. Zanimljivi efekti i neke posebno dobre scene. Zastarijeo u tehničkom pogledu. Kraj i scene prije kraja su mi super.
Ukratko, film mi je bio vrijedan gledanja iako nije po meni nikakvo remek-dijelo kao što neki tvrdi. Solidan, passtime film.
Evil Dead 2
6,5/10
Zanimljivo i sličan dojam kao prvi film, samo malčice razvodnjeno u odnosu na njega. Miješana je komedija s horrorom što mi u nekim djelovima je, a u nekima nije pasalo. Sve u svemu opet relativno pozitivan dojam samo mi jedna stvar nikako nije jasna, pa ako netko tko je gledao može odgovoriti:
[SPOILER]Je li ovo sequel ili re-telling? Jer općenito ljudi kažu da je sequel. Ako je, zašto bi pobogu Ash dovodio žensku nazad u onu kuću i pogotovo odslušao onaj radio?? Isto tako mi se po njegovim izrazima i ponašanju nije dalo dokučiti da je priznavao događaje iz prvog filma.[/SPOILER]
Kako se stavljaju spoiler tagovi?
Ma ti filmovi nemaju puno veze.
Drugi je više remake prvog i drukčiji ton.
Treći (Army of Darkness) je skroz akcijska fantasy komedija, bez trunčice horrora.
I drugi rula, kao i treći.
A ak hoćeš baš Evil Dead horror, imaš onaj novi punokrvni remake/reboot.
Ok je, krvav i bez komedije.
No meni su draži stari.
Čuo sam za taj novi i vidio trailer. Iako odbijam gledati išta novo, pogotovo horrore, čak se čini pomalo zanimljivo.
A sam nekako reluctant pogledati![]()
Uz vdsl ili optiku, kakav je problem skinuti 10GB?
Ono što mnogi ne znaju - bitni su i rezolucija slike i bitrate slike. Što je film puniji akcije i specijalnih efekata to je bitniji veći bitrate.
Bolje izgleda 720p s nekakvim ok bitrateom nego 1080p s istim takvim bitrateom a kamo li s manjim.
I opet nema takve ponude. Yify ima svakakvih ripova, novih i starih filmova i full su brzi kod izdavanja.
Kupio sam isto par orginal Blu-ray izdanja filmova koje volim i minimalna se razlika vidi samo kod ovih najnovijih filmova koji su snimani modernim digitalnim kamerama. Kod ovih starih je sve isto.
rofl bas cu ja skidat 10GB svaki put kad mi se gleda film sa 4Mbpsa
Nema muda on to napisati.
Yify jest ok kod starih filmova jer tu stvarno nema razlike, može proće i kod nekakvih drama i sporih filmova jer koga briga sad tu koliko piksela ima (makar ponekad ima zbilja ogavan zvuk). Ali kod novijih filmova, tamo gdje bi trebale biti prikazane scene bogate detaljima puno je bolje gledat pošteni Blu-Ray rip. I pogotovo kod onih filmova gdje ima pregršt akcije je smeće jer onda gledaš nakupinu piksela kako se izmjenjuju i pola toga nemožeš pohvatat po ekranu.
Je, plazme su prava stvar, zato ih se sve manje proizvodi i zato izumiru.
Ne proizvode se manje zbog lose kvalitete.
Proizvode se manje zbog velike potrošnje struje i tezine.
Svaka plazma koja se proizvela se prodala. Skuplje su za proizvoditi od lcd-a pa je profit manji. Zato se više ne proizvodi a vjerovatno i zbog dolaska UHd rezolucija. Ne znam podržava li plazma uopće tako velike rezolucije. LCD je nužno zlo koje će za koju godinu biti zamijenjen OLED-om. Lošiji prikaz boja, puno lošije skaliranje rezolucija, neujednačeno pozadinsko osvjetljenje, lošiji kutevi gledanja, lošije osvježavanje ekrana...sve su to nedostaci LCD-a u odnosu na plazmu uz tek dvije prednosti. Potrošnja i manja refleksija ekrana. No glavna prednost je jeftinija proizvodnja i veći profit. Da se plazme proizvode prodavale bi se i dalje bez problema. Imaju svoje kupce.
No činjenica ostaje da video sa manjom kvalitetom i rezolucijom izgleda barem duplo bolje nego na LCD-u.
Eto, sve stoji. Pare su jedini nedostatak plazmi.
Mel Brooks Wants To Make Spaceballs 2
Koliko materijala za parodiranje imaju u prequelima, ovo bi moglo biti bolje od prvog filma![]()
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz