jer se u zivotopisu pisu zahtjevi, jelda
koji si ti kripl to nisu istine
Baš išao danas popodne pisati CV iz zajebancije, cijeli u Helvetici na nekoliko stranica jer Helvetica = ukus i poslao na vodeće firme u Hrvatskoj. Baš me zanima koliko će im vremena trebati da se jave i na kakve će sulude zahtjeve u njemu pristati lol.
jer se u zivotopisu pisu zahtjevi, jelda
koji si ti kripl to nisu istine
Ja pišem. Čisto da se ne jave nubi.
Nemam blage veze. Pitaj marijanovica.
Bas malo citam teme koje su aktivne u zadnje vreme i mogu rec da sam dosel danas do jedne jedine i prave spoznaje ...
Da su ljudi foruma ovog poceli masovno lizati zabe, vuci belo i pusiti losu maricu (a mozda i ivicu ko bi ga znal) ...
Nu barem se tu i tam dobim nuspojavu giglanja blagog pa ajde prode![]()
i7-2600/Corsair H80/MSI P67A-GD65(B3)/Corsair Vengeance 16Gb (4x4)/Corsair Force 3 90Gb/WD Black 1Tb/MSI GTX660-Ti TwinFroz III 3gb /Corsair Carbide 500R/Seasonic SS-620GM/IIYAMA ProLite E2607WS/LG BD-ROM CH12/Razer DeathAdder/Logi Iluminated
Ovaj forum je već duže vrijeme šutiranje
mrtvog konja uz zvukove tamburice i prđenje majmunice koja jede krvavice.
Spoznao sam da kad odes guglat "kiwi daj gasnice" ovaj forum izadje prvi u searchu
Ne znam, osjecam se ponosno
Eto nakon dva tjedna sam probo prakticki sve u megicu i zakljucak je da je 90% toga apsolutno odvratno smece.
Jedino sto sam jeo cijeli zivot su bili hambiji/chees i bigmek. Ispada da to jedino i valja.
Onaj cheesburger fresh iz 1+1 ponude je najbolja stvar ikad.
U megu sve rula i prefino je.
jedino mi pomfrit valja, mada i on kad se ohladi je za bacit, postane grudast i suh, što se tiče pljeskavica tj mesa koje mecu u te burgere, jednake su stiroporu,bez okusa i mirisa...bio sma u onom Burger kingu eto tako da zadovoljim želji, dao 50 kuna za onak neki meni, dupli čiz, kola i pomfrit, uf...nikad više
E i rojal čiz je dobar. Eto to su 4 stvari.
Pomfri ne racunam.
Moram sad nac nesto novo za rucat posto mi je i hrana iz konzuma dopizdila.
^ Da , meso je bas lose. Da nemaju te svoje umake niko nebi jeo ta smeca.
Big Tasty Bacon über alles.
Meni su oni wrapovi ok
U McDonaldsu je više manje sve ok osim onih preskupih pizdarija poput Big Tastyja.
Cheeseburger je nekako "najisplatljiviji" artikl, a ni McDouble nije loš.
Ako baš hoću uzeti nešto skuplje onda se ide na McWrap grill piletina. Rulao je dok su imali honey mustard.
I sladoled je dobar. Ali onaj najobičniji, McFlurry mi je bezveze.
Ovaj naš Burger King mi je dosta bolji, imaju taj neki otrov u pecivu pa imaš dojam da je pecivo svježe jer to ima više smisla od toga da ti daju svježe pecivo.
Whopper i X-tra Long Chili Cheese su mi baš fini.
Minus je kaj je nešto skuplji od McDonaldsa, pogotovo ovi basic proizvodi (cheeseburger 11kn).
I ima samo jedna poslovnica - odmorište Draganići na autocesti A1 u smjeru Zagreba rofl.
Jel mi vjerujete da sam tamo jeo jedno 50 puta i da UVIJEK naručim isto. Big Mac menu +. Znači ona produžena kola i podebljani pomfri. To mi je tak dobro da joj ni jednom nisam odolio i probao nešto drugo.
Ja naručim Happy Meal zbog igračke.
E al jebacki su mi sa onom forom kad narucis meni pa te pitaju :
Sok?
Koji umak zelite?
....
Jebo ja njih , prvi put sam pao na to